26.8.2019
Kategorie: Multikulturní soužití

Miss Nevada se nemůže zúčastnit soutěže Miss America, protože podporuje Trumpa

Sdílejte článek:

MIKE/P. J. WATSON

Miss Nevada říká, že jí bylo zakázáno soutěžit v nadcházející soutěži Ms. America z důvodu jejího odmítnutí skrýt svou podporu pro prezidenta Trumpa.

“Byla jsem oficiálně diskvalifikována ze soutěže Ms America pro rok 2019,” řekla Katie Jo Williamsová ve videu na Instagramu. Říká, že organizátoři jí řekli, že je „příliš politická“, aby se mohla zapojit.

200819nevada2Williamsová se zeptala, co může udělat pro vyřešení problému, a bylo jí řečeno, že jedinou možností bylo smazat vše, co zveřejnila na sociálních médiích.

Ředitelka soutěže poslala snímky, které obsahovaly obrázky Williamsové v klobouku Trump 2020, vyznávající její lásku k Americe a její opozici vůči Antifě, takže bylo jasné, že je třeba všechny vymazat.

Williamsová odmítla a byla následně zbavena titulu Ms. Nevada.

Organizátoři poté Williamsové řekli, že pokud chce získat zpět své peníze za vstupní poplatek na soutěž, musela by poslat zpět svou korunu za vítězství v Ms. Nevada a souhlasit s tím, že nikomu neřekne o tom, že jí bylo zakázáno soutěžit v Ms. America.

“Mám pocit, že kdybych měla liberálnější, méně konzervativní názory, že by to nebyl problém,” řekla Williamsová a dodala: “Stojím si za vším, co jsem zveřejnila.”

Zdroj: Paul Joseph Watson

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (37 votes, average: 4,89 out of 5)
Loading...