13.2.2018
Kategorie: Kultura a tipy

Těšíte se na letní pohodu? Vybavte vaši zahradu už nyní!

Sdílejte článek:

Když se aktuálně podíváme za okno, zjistíme, že je nám vlastně v interiéru vytopené domácnosti velmi příjemně. Člověk se ale ani nenaděje a za chvíli už bude venku teplo a my si budeme moci užívat pohodlí třeba v zahradním posezení. Pokud jste zjistili, že vám něco chybí, anebo alespoň máte ten pocit, jste na správném místě. V následujících řádcích se totiž pokusíme upozornit na vybavení, jež by ani u vás doma nemělo chybět.

Voňavé speciality přímo z grilu

Rozčilujete se každým rokem u klasického grilu na dřevěné uhlí? To vám neustále zhasíná a prostě chybí potřebný komfort. Ano, může být. Vše je ovšem nadmíru zbytečné, jestliže na trhu není problém volit ze spousty zajímavých zahradních grilů třeba na elektřinu či plyn. Obojí se vyznačují maximální kompaktností, okamžitou přípravou pro grilování a poněkud zdravějším procesem grilování, kdy se znovu nepřepalují části potravin, jež kapou z masa nebo jiné připravované dobroty.

Pohodlí v horizontální poloze

Posezení v zahradním nábytku je sice příjemné, nicméně po chvilce se jistě začnete převalovat a přemýšlet o změně polohy. Vsaďte na moderní zahradní lehátka vyznačující se polohovacím mechanismem. Jednoduše se natáhnete a budete pohodlně pozorovat své okolí anebo zavřete oči a na chvíli se zasníte na čerstvém vzduchu. Když bude horko, skočíte se svlažit do bazénu.

Chybí vám stín? Vyřešte to ekonomicky a efektivně

Absence stinných ploch na zahradě je značně nepříjemná. V horkém létě se vyplatí myslet na efektivní zastínění konkrétního prostoru. Pořízením prostorného letního zahradního párty stanu vše vyřešíte velmi rychle. Vybírat můžete bez problémů i některou z variant, která se vyznačuje kvalitní textilií schopnou odolat i dešti. Získáte tak přístřešek, který vás ochrání při zahradních párty i v případě nepříznivého počasí.

(PR)

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...