31.3.2017
Kategorie: Kultura a tipy

Díky slevovým kupónům se dá na internetu skutečně ušetřit

Sdílejte článek:

Věříte tomu, že na internetu je všechno levnější? Mnohdy to pravda není, ceny bývají srovnatelné s kamennými prodejnami, kolikrát i vyšší. Nicméně kdo je dostatečně schopný na to, aby si na internetu našel slevy, může skutečně významně ušetřit.

Téměř každý větší e-shop čas od času nabízí různé slevy – na určitý typ sortimentu, dopravu zdarma apod. Mnohdy ji ale daruje jen těm zákazníkům, kteří jsou ochotní projevit trochu úsilí. Výhodné je to pro obě strany. Uživatel má šanci nakoupit se slevou a obchodník nepřijde o takový zisk, protože o slevu se rozhodně nepřihlásí všichni. A přesně takhle fungují slevové kupóny.

Kdo hledá, najde

Při každém nákupu na internetu se vyplatí nejdříve zkusit zapátrat po internetu, zda i tento konkrétní obchod nezveřejnil slevové kódy. A netýká se to pouze českých e-shopů, bez problémů vypátráte rovněž slevové kupóny do slovenských obchodů i čínských online tržišť typu Aliexpress.

Mnohé e-shopy mají tyto akce prakticky konstantně, i v období roku, kdy se nic speciálního neslaví (nejsou vánoční slevy, valentýnské nabídky apod.). Dejte si ovšem pozor. Někdy bývají omezené na určitou částku, jindy na sortiment, nebo dokonce na počet použití. O slevové kupóny se často podělí také lidé, co je dostali jako odměnu za nákup a sami by je nevyužili. Ty jsou téměř vždy na jedno použití.

Pozor na dobu platnosti

Bohužel se po internetu šíří také spousta kódů, které už nejsou funkční, protože jim vypršela doba platnosti. Z toho důvodu je lepší hledat na stránkách, kde je platnost kontrolována a zobrazovat se vám budou pouze ty aktuální. Tak to funguje například na webu MegaKupon.cz.

Ve vyhledávání lze snadno najít konkrétní e-shop a k němu se zobrazí platné kupóny i s popisem, jak je využít. Drtivá většina z nich funguje tak, že pouze zkopírujete řetězec čísel a písmen a ten vložíte do speciálního políčka při objednávce. Existují ale i jiné varianty, jako je kupříkladu slevový kupón Footshop.cz, kdy se pro získání slevy musíte třeba zaregistrovat k posílání newsletteru. Nikdy po vás nechtějí žádné složité úkony, slevu snadno dostane opravdu každý.

(PR)

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...