3.1.2017
Kategorie: Ekonomika

Zavírají kvůli EET! A ne, že ne!!!

Sdílejte článek:

RADEK ČIŽMAŘ

Iritují mne ty kecy Andreje a jeho Alenky z říše kydů, když tvrdí, že jim podnikatelé říkají, že bylo více důvodů k ukončení jejich podnikání, a EET bylo jen jedním z nich, což z jejich úst vyznívá, jako by EET za nic nemohlo. Ale přece opak je pravdou!

[ad#clanek-respo]

Právě proto, že těch negativních vlivů na podnikání bylo v posledních letech tolik (tisíce omezení a změn a navyšování nejrůznějších odvodů a daní), že spousta podnikatelů ještě z posledních sil před sebou táhla tu těžkou káru, ale spuštěním EET už tzv. přetekl pohár.

Takže ne že EET za to nemůže, ale přesně naopak! Jsou dvě možnosti, jak může vrchnost naložit s těmi, co se o sebe a případně i o další dokáží postarat, i když je to s vypětím posledních sil: BUĎTO je nechá v klidu existovat dál a nebude jim házet další klacky pod nohy a bude ráda, že nevycucávají společné peníze, ale naopak pořád ještě přispívají, ANEBO jim předhodí tuhle poslední kapku, kterou můžeme klidně nazvat gilotinou.

A toto nejsou ode mne žádné nepodložené kecy, dělám v bazaru ve výkupu, a již jsme vykoupili několik malinkých firem, které kvůli EET skončily, restaurace, stolař, zámečnická dílna … a taky vidím na ulicích hned několik upozornění na malých obchůdcích, že k poslednímu únoru končí.

Sakra, co se to tedy děje???!!!

[ad#clanek-respo]

ZDROJ: Radek Čižmař

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (31 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...