15.8.2016
Kategorie: Společnost

Hillary Clinton: Patří do Bílého domu nebo do kriminálu?

Sdílejte článek:

OTA ULČ

V poslední neděli letošního července 2016 jsem sledoval televizní dokumentární záznam osudu člověka, který si třicet let odseděl čekáním na trest smrti v elektrickém křesle za zločin, který nespáchal. Pachatelem byl americký stát Alabama, jeho hanebně si počínající činitelé – pomstychtiví žalobci, neschopní obhájci, všeho schopní falešní svědci. Případ takto zničeného života. Jak se mu stát Alabama může omluvit, jak obrovskou finanční náhradu může poskytnout?

[ad#clanek-respo]

Zbytečná otázka. Stát se neobtěžoval ani sebemenší omluvou. Pouze sdělení ať jde domů, pokud by vůbec něco takového někde našel.

USA je sice federace v něčem spojená, ale všelijak i rozpojená, i důkladně protichůdná. Ve státě Marylandu v metropoli Baltimore, rasisticky hodně nabroušená mladá prokurátorka černoška neuspěla s žalobou proti půl tuctu policistů, takže paní primátorka města, rovněž černoška, z jakéhosi fondu kompenzovala matku zamřelého recidivisty chatrného zdraví šesty miliony dolarů. Leckde kuřba marihuány je pokládána za zločin, ve státu Coloradu je však legální. Hříšným státem Nevadou, kde už leckde fungují legitimní nevěstince, jsem jel do sousedního mormonského státu Utahu, kde mi v restauraci číšník doporučoval nepít pivo, poněvadž by to byl hřích.

Nevím o nějakém místě na světě, kde by někdo s nadšením platil daně. Ty federální v USA bychom měli platit všichni, ale činí tak jen zhruba polovina obyvatelstva, tam buď legálně či nelegálně sídlících. Druhá polovina daně neplatí, ta toliko požitky od eráru inkasuje. V oněch padesáti státech federace je jich několik jako například slunná Florida či ropou nasáklý Texas, kde státní daň vůbec nemají. Zato trest smrti mají. Nikdo ale nikomu nebrání, aby se kamkoliv odstěhoval. . Jinde, jako bohužel v New Yorku, mé tamější trvalé adrese, státní daň značně existuje.
Státy se ovšem liší nejen svými zákony, ale i terénem, klimatem , od vlhkých močálů po hodně vyprahlou poušť, liší se svou historií, zejména občanskou válkou v devatenáctém století, vyprovokoval ji jih, vyhrál ji sever, krveprolití to největší v historii země. Prozatím.

V prvním týdnu letošního srpna 2016 se v Brazilii rozjela Olympiáda. Spolu s dalšími miliony zájemců jsem se soustřeďoval na televizní obrazovku sledovat krkolomné výkony gymnastek – ještě předpubertálních holčiček. Neméně pozoruhodná byla následující politická reklama, placená prezidentskou kandidátkou Hillary Clintonovou,s úmyslem zdemolovat konkurenta Donalda Trumpa s pomocí příslušně sestřihané montáže záběrů, k dosažení dojmu, že Putin fandí Trumpovi. Při další konverzační příležitosti se na obrazovce objevil portrét stříbrovlasého Juliana Assangeho, australského mladíka, delší dobu se ukrývajícího někde .na ekvadorské či jiné ambasádě.. Assange oznámil, že vbrzku dodá materiály, potvrzující Putinovy opačné sympatie a sice ve prospěch Hillary a rovněž i Ruska.

Kdo mluví jakou pravdu? Trump tvrdí, že Putina v životě neviděl, nikdy s ním nekomunikoval. Putin prezentuje reality kágébácké, taková je přece jeho celoživotní odborná zkušenost. A v případě Hillary a jejího zacházení se skutečností platí železobetonové pravidlo, vždy dodržovaný princip NEPRAVDA VÍTĚZÍ.

Hillary pociťovala potřebu tvrdit, že své křestní jméno získala jako poctu Siru Edmundu Hillarymu za jeho výkon zdolání nejvyšší hory světa, k němuž ale došlo teprve za šest let po zrození této jmenovkyně. Proslulými se stalo její pábení v souvislosti s jejím při několika příležitostech opakovaným tvrzením, že při přistání v Bosně byla cílem ostrostřelců, jímž vůbec nebyla. Ovšem patří do kriminálu, k čemuž ovšem nedojde pro její porušení zákona o zneužití komunikace (private email server), ohrožení státních tajemství ,což přivedlo za mříže osobnosti podstatně míň se provinivší.

V době prezidentování svého manžela Hillary obdržela úplatek ve výši 100.000 dolarů v souvislosti s investicí pouhého jednoho tisíce dolarů ve spekulaci (tzv.cattle futures market) , kde pravděpodobnost takového výsledku byla jedna z 31 trilionů. Nezapomenutelné je její tvrzení, že se rozloučila s Bílým domem jako nemajetná chudinka zcela bez haléře. Netrvalo dlouho, když došlo k odhalení jejího stomilionového dolarového obohacení., za přečtení jakéhosi textu hnedky inkasovala čtvrt až půl milionu dolarů. Zájemce nechť znásobí 24 krát a bude to mít v korunách.

Ari Fleischer, bývalý mluvčí Bílého domu, na otázku , koho bude v prezidentských volbách volit, neváhal s odpovědí, že to určitě nebude bývalá první dáma země. Naposledy seděla za volantem automobilu před dvaceti lety. Publicista John Hawkins zformuloval “25 Reasons Not to Vote for Hillary Clinton” (Townhall, 5.3.2016), z nichž jsme se například dozvěděli, že příslušníci tajné služby pokládali za přidělení do útvaru její ochranky jako zvláštní druh potrestání. Hillary v Bílém domě vyžadovala, aby se na ni nikdo neopovážil promluvit a rovněž ustoupil za záclony, aby nebyl k spatření. Považována za mentálně nepevnou, podléhala přesvědčení, že vede diskuze s Eleanor Rooseveltovou (1884-1962) a Mahatmou Gandhim (1869-1948). V době jejího výkonu funkce Obamovy ministryně zahraničních věcí, toto ministerstvo poskytovalo mnohé výhody cizím státům, ochotným platit obrovské sumy za přednášky a též poskytovat značné dary ve prospěch Nadace Clintonových.

Ze zdroje , jehož věrohodnost jsem si dřív už několikrát ověřil, jsem se dozvěděl mnohé nepříjemnosti, jako například o náhlém smrtelném infarktu , který ve vazbě na samotce utrpěl James McDougal, již odsouzený partner Clintonových a korunní svědek v dosud neukončeném vyšetřování.. Keith McMaskie, nepřežil 113 zásahů pobodáním, James Milan byl nalezen bez uťané hlavy, což coroner (“ohledač mrtvol”) ohodnotil jako cosi přirozeného (“his deatch was due to natural causes.”) Rovněž službu osobních ochránců (bodyguard ) manželů Clintonových nepřežilo dvanáct osob včetně dvou plukovníků.

Vracím se v jiných již souvislostech zmíněné smrti v Libyji čtyř Američanů včetně tamějšího amerického velvyslance Stevense. Doslova víc než stokrát naléhavý požadavek o ochranu, případně evakuaci dorazil na State Department čili tehdejší rezort podléhající nynější prezidentské kandidátce. Tehdy to byla doba podzimu 2011, kdy Obama usiloval (úspěšně) o znovuzvolení a velice záleželo ututlat skutečnost, že al-Kajda , tehdy Obamou oficiálně označená za již zlikvidovanou nepříjemnost, s touto smrtí neměla nic společného a příčinou byla spontánní reakce pobožných mohamedánů na video, v Los Angeles vyrobené – video, které nikdo neviděl a tuto báchorku včetně mluvčích Bílého domu jakož i Hillary Clintonové toto ona opakovala na letišti v Delaware, kde přistávala těla zavražděných za přítomnosti postiženého příbuzenstva. A tam ministryně ujišťovala dotyčné pozůstalé o vymyšlené báchorce videa, které nikdo neviděl. Svědkyně, matka, která ztratila svého syna, tohle z očí do očí opakovala na nominačním sjezdu v červenci 2016 a původní lhářka neváhala v televizním interview s reporterem Chris Wallacem obvinit postiženou matku, že zřejmě byla svým bolem tolik zmatená, to musíme přece pochopit.

V mezinárodních záležitostech současná americká administrativa pokračuje se svým podivným počínáním. Například výměnou jednoho svého desertéra za pět odsouzených mezinárodních teroristů.. Vyjednávat s iránskými ayatoláhy skandujících požadavek “Smrt Americe!” Před pouhým týdnem se z Holandska vzneslo letadlo bez zřetelného označení, s nákladem 400 milionů dolarů v hotovosti ( euro bankovky a švýcarské franky) a náklad dodalo v Teheránu a v tomtéž okamžiku se jiné letadlo vzneslo s několika řadu let vězněnými obětmi předchozího únosu. Zřetelné výkupné za rukojmí,výtečný druh obchodu, v němž Irán bude nepochybně pokračovat. Pouze Washington oficiálně popírá tuto nepopíratelnou realitu výměnného handlu.

James B.Comey, ročník 1960, nynějším povoláním ředitel vrcholné federální policejní služby F.B.I., svědčil v Kongresu ve věci lajdáckého zacházení se státním tajemstvím, čehož se dopustila nynější prezidentská kandidátka Hillary Clintonová ve své dřívější funkci ministryně zahraničních záležitostí. Její počínání hodnotil jako “extremely careless” , avšak nedoporučil trestní stíhání, jež by určitě postihlo daleko míň závažné provinilce. Lajdácké Hillary zacházení s utajenými skutečnostmi, jež se dostaly do oběhu elektronickou poštou, stálo život iránského atomového vědce. Shahram Amir v roce 2009 záhadně zmizel z náboženské cesty (pilgrimage) do Saúdské Arábie, buď unesen nebo přeběhl kvůli poskytnutým pěti milionúm dolarů. Rok poté se vrátil do Teheránu a 7.srpna 2016 mluvčí iránské spravedlnosti potvrdil, že Amiri prozradil státní tajemství a proto byl právě oběšen. Tamější úřady se dozvěděly o jeho proradném počínání zásluhou Hillary korespondence.

Současně se dozvídáme, že její manžel Bill Clinton byl jmenován čestným předsedou (Honorary Chairman) systému International Sharia School, řetězce škol se svým centrem v Dhubai. K tomuto druhu výchovy dochází ve 170 zemích, deseti tisíce studentů získává islámské vzdělání spolu se znalostí právního systému šárija. Osmina rozpočtu jde na financování jihaddish activities neboli mezinárodního terorismu. Ex-prezident Clinton za své služby (návštěvy arabských vládců, zdůrazňování výchovy podle prosazovaných středověkých principů, neexistence práva pro ženy atd) již inkasoval šest milionů dolarů ve prospěch obou manželů, tedy i prezidentské kandidátky, prezentujici se jako globální prosazovatelka práv žen všude ve světě.

Hillary již zaznamenala nejedno významné vítězství, jako například rozhodnutí odvolacího federálního soudu ve státě Severní Karolina. Trojice soudců – všichni prezidentem Obamou ve funci doživotně jmenovaní – zrušila platnost zákona, který vyžadoval předložit při volbách důkaz identity dostavivšího voliče. Důkaz totožnosti se všeobecně vyžaduje pro jednání v bankách, na úřadech, při vstupu do nemocnice, takto vylučuje pravděpodobnost podvodů, falešné identity, opakovaného hlasování, k nimž pravidelně dochází v tisících případech. Jinak ale rozhodli Obamou vybraní juristé: výslovným důvodem tohoto soudního rozhodnutí bylo zabránit údajné rasistické diskriminaci příslušníků menšin (které se musí jako kterýkoliv tvor prokazovat touto standardně vyžadovanou identifikací při jednání na úřadech, v bankách, nemocničních prostorách, atd.) Takto zaručeným odstraněním diskriminace se ale umožňuje tisícinásobná jistota podvodů s angažováním hord ilegálně na americkém území se pohybujících.

Do voleb již zbývá méně než 100 dní. Vítězství absolutního outsidera Donalda Trumpa je obtížně představitelné. Dosluhující prezident Obama si při nedávném setkání s nejvyšším představitelem státu Singapuru postěžoval, že člověk tak nekvalifikovaný by ho mohl ve vrcholné funkci nahradit.

Bohužel, zahraničního návštěvníka jakož i nikoho z víc než 300 milionů spoluobčanů nenapadlo a pokud snad napadlo, nebyl by se odvážil zmínit o některém z neblahých precedentů, právě Obamovi se zmínit o jím opakované gigantické nehoráznosti, že USA, kde on usiloval stát se tím nejvyšším vůdcem a vskutku se mu to po dobu osmi roku dařilo, je federace padesáti sedmi států. Takto mohutně se dovedl přepočítat, tak obtížně uvěřitelný důkaz jsem několikrát viděl na vlastní oči.

[ad#clanek-respo]

ZDROJ: Ota Ulč

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (23 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...