5.5.2016
Kategorie: Společnost

Krást už můžou paraziti beztrestně, teď jim ještě odpustit znásilnění

Sdílejte článek:

JIŘÍ VÍTEK 05|05|2016

Italský Nejvyšší soud vydal rozsudek, podle kterého nelze považovat za zločin, jestliže ukradnete „nevelké” množství potravin za účelem ukojení hladu. 

[ad#clanek-respo]
.
V zemi, kde je katolická charita na každém kroku a tedy získat teplou polévku není tak složité, je tento rozsudek odrazem několik let trvajícícho modelu likvidace všech hodnot od svobody až po dekadentní zašlapávání drtivé většiny tradic. Občan – domácí, již není středem pozornosti svých “vládců”, jsme tedy jen dočasný hostitel cizopasníků (parazitů), který se postupně mění v hnízdní parazitismus a pak Bůh s námi.
.
EU jako celek stojí na straně muslimů, ilegálních migrantů a zločinců, kteří v Evropě vraždí, kradou a znásilňují. Žijeme v naprostém bezpráví, režimu, který bojuje proti vlastním občanům, které vnímá jen jako otroky pro financování svých sociálních experimentů! Takže přátelé i vy budete brzy pracovat, pečovat, uklízet a imigranti si v malém množství budou brát co budou chtít – do té doby, než dojdou zdroje. Pak vám možná moudrý soud nařídí se snažit, aby imigranti netrpěli a měli všeho dostatek. A to nemluvím o sexuálních útocích a znásilnění od dobře napapaných a usalašených nadržených gaunerů.
.
Itálie tak pomalu, ale jistě čeká na nástupce Benitta, kterému nebude zatěžko se shýbnout a vzít si politickou moc doslova z pod svých nohou, protože momentálně leží moc, doslova na ulici a to proto, že dnešní demokrati už komplet zblbli…
.
[ad#clanek-respo]
.
Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (25 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...