26.11.2015
Kategorie: Společnost

Kybernetická válka …

Sdílejte článek:

GEORGE ŠVEHLA 26|11|2015

Zhruba před patnácti lety, když diskuze na NP začaly nabývat na rasanci a pouliční mluvě jsem se rozhodl přestat psát na témata společensko – hospodářsko politická, strčit hlavu do písku a změnit se v pštrosa a psát na témata mě blízká, o přírodě, krajině a zvířátkách. Ovšem i když ze stejného důvodu zprávy nesleduju, noviny nekupuju a společensko – politický vývoj jak v Klokánii tak ve světě nesleduju, tak díky kamarádům, z nichž někteří se této činnosti věnují až chorobně, vím co se kolem mě děje, díky jejich majlíkům. A když už je potom těch jobovek jaksi nad snesitelnou míru, tak se nad nevábnou situací zamyslím a myšlenku pak nadatluju na klábosnici do počítače.

[ad#hornisiroka]
 .
I když události v posledních době se přibližují stále více k válce horké, tak virtuální válka cíleným šířením desinformací zuří ve virtuálním světě internetu už pěkných pár let. Je celkem jedno v kterém jazyku. Staří soupeři z dob studené války v druhé polovině minulého století – nyní ovšem Ruská Federace versus USA, se snaží seč to jde. Naše generace dříve narozených a odkojených socialismem s jasnými zítřky jako vidinou šťastné budoucnosti, ve své většině pozná výtvory vzniklé v desinformační fabrice v Rusku, kde jsou zaměstnány stovky chytrých mladých dezinformátorů, pracujících dle předložených direktiv vedení, tak jak je dostane přímo z nevyšších míst vedení státu. Tyto texty páchnou azbukou na sto honů.
 .
usarus
 .
Akorát se divím, že se i zde v emigraci, v daleké Klokánii, najde tolik lidí z naší bývalé vlasti, kteří tyto paskvily šíří dál. Ať už jsou na témata mezinárodní situace či politiky, kde Rusi jsou buď oběti a nebo hrdinové a za vše zlo mohou zlí imperialisté z USA, potažmo Židé. O Arabech, Palestincích a ostatních z tohoto koutu světa ani muk, i když nyní se ukazuje jejich pravá tvář a svým bratrům v rase, jazyku či víře ze států zmítanými válečnými konflikty pomocnou ruku nepodají a jediného běžence nepřijmou, avšak zbraně čile dodávají. Asi tak, kdyby nebylo pronásledování a diskriminace imperialistických štváčů z USA, kdejakých oligarchů a Židů, tak by Arabové a všichni ostatní musulmani byli mírumilovní beránci. Takže oni jsou vlastně oběti politiky v minulé větě zmíněných a potažmo celé Evropy a západního světa.
 .
Velmi úrodnou půdu mají tyto desinformace made in Russia také v české kotlince. Jejich, mnohdy dosti ubohé překlady do češtiny dští oheň a síru na USA a Židy, oligarchy nevyjímaje. Už to slovo “oligarcha”, kdepak se asi jeho užívání rozrostlo? Nebyla to náhodou právě azbuka? Obzvláště si také lidé v kotlince libují v sebemrskačském naříkání, jaké to je v jejich kotlince špatné a kolik lidí je na pokraji chudoby. Jak bývalo za komančů dobře že byly “jistoty” i když veškeré parametry ukazují daleko lepší životní úroveň a příjmy na hlavu než kdy dříve. Přes 60% rodin mimo bydlení v bytě ve městě vlastní chalupu a nebo chatu. Stejné procento populace vyjíždí každoročně na dovku k mořským břehům a početná auta také zrovna vraky nejsou. Za posledních 25 let se v Kotlince životní úroveň zvedla 3x, HDP více než 4x , až na bezdomovce nejsou skutečně chudí, jak uznává i OECD, mladí lidé jezdí a studují po celém světě. Vzájemná závist a zvláště těm co jsou úspěšní a nabyli jisté jmění ať už činěním kalým či nekalým, bují jako plevel po dešti. O morálních kvalitách populace tyto “zaručené” zprávy neuvádí zhola nic, neboť jejich autoři sami mají morálku smrdutou jako Cloaca Maxima ve starověkém Římě.
 .
Toto vše je ale pouhá kouřová clona kryjící skutečné dění. V Sýrii probíhá skrytá horká válka mezi USA a Ruskem. Rusi tam úspěšně testují novou výzbroj a soudruh Putin už dokonce něco blekotal o možnosti použití strategických, tedy malých, bojových, nukleárních zbraní. Snad se z tohoto mámení smyslů Vladimír Vladimírovič probere. Zbraněmi však Rusko řinčí jak to jen jde. Stačí shlédnout toto video. a nebo zde. Ve vývoji elektronických a vesmírných či satelitových zbraní také nejsou zrovna pozadu a jejich válečné výzvědné lodi hledají kde by bylo nejefektivnější poškodit či zničit podmořské komunikační kabely spojující všechny kontinenty a tak vyřadit nejen internet, ale i jiné formy komunikace. Co však tuším, že Rusko se do něčeho podobného nepustí, dokud si nebude naprosto jisto, že v době kdy budou jeho vojenské síly plně zaměstnány, neobsadí celou Sibiř Číňané, na jejíž bohatství mají historický zálusk. A kdo měl kdy co do činění s Číňany, tak ví, že i neprůstřelnou dohodu by bez mrknutí oka porušili, kdyby viděli, že z toho budou mít snadný zisk. Dovedou s pokerovým ksichtem lhát do očí jako když tiskne. Tedy na jejich omluvu, je to dáno jejich kulturou. Oponentovi velice slušně říkají to, co on chce slyšet, a ne co je pravda a nebo co oni hodlají učinit.
 .
Musulmani se rozhodli, že zničí zkaženou a zdegenerovanou Evropu obývanou nevěřícími psy. Zorganizovali dobře řízenou invazi pod rouškou běženců před pronásledováním a válkou. Stačí si všimnout, že před druhou světovou válkou obyvatelé evropských států nikam hromadně neutíkali, ale buď bojovali a nebo přežívali tam kde byli. Několik tisíc Židů sice Evropu opustilo, ale 6 milionů jich proletělo komíny Hitlerových fabrik na smrt. Ty pravé viníky za stávající invazí bych hledal v bohatých arabských státech. Saudské Arábii, Kuwaitu, Bahrainu, Quataru, Spojených Arabských Emirátech, Omanu a podobně. Toto jsou země, které mnohdy i skrytě, financují pronikání islámu do celého světa. Finančně podporují stavby mešit a madras (islámské školy) všude kde to jen trochu jde. A islám se úspěšně celosvětově šíří jako rakovina. Smutné a alarmující události v Paříži byly jen “zkouška na nečisto”. Veškeré dění přesně časově zkoordinované pod choreografií těch kteří se neodpálili a seděli někde v ústraní. Jak a proč musel také zahynout dvojnásobek civilistů než v Paříži v ruském letadle sejmutým s oblohy nad pouštěmi arabského poloostrova se zatím veřejnost mimo “zaručených zpráv” moc nedověděla.
 .
Pokud se laxní a bezzubé vedení států západní civilizace neprobere z růžového snu multi kulti, politické korektnosti a jiných nesmyslných tezí, tak potom a po zásluze celá civilizace zajde. A jak se tak z dálky na Evropu dívám, tak ve většinové populaci nevládne vůle za svoje přežití bojovat a přinést oběti. Stačí jim dožít v pohodlí jejich bohatého soukromí, ostatní je příliš nezajímá. Soudím tak i podle mladších – tím myslím lidi kolem třicítky, zdejších návštěvníků z Kotlinky co už pár let žijí v Londýně.
 .
Co se USA týče, tak Obamova skrytě islámská administrativa učinila z hrdé světové velmoci impotentní zemi, které její spojenci už nevěří, navíc zadluženou na desítky let dopředu. Stačí si přečíst jména Obamovy administrativy a poradců a jeden si připadá jako na Arabském poloostrově. Pokud vše vydrží do příštích prezidentských voleb tak doufám, že se občané USA proberou. Kdo však skutečně za Obamou stojí a diriguje ho, to snad nevíme nikdo mimo těch kteří tak činí.
.
[ad#velkadolni]
 .
Naděje je snad jen v tom, že historicky velké společenské změny vždy nastaly skokem (mnohdy i dosti krvavým) a nikoliv pomalým vývojem – evolucí. Podobně jako příslovečný pohár trpělivosti co nakonec přetekl. Takže kdo by měl chuť a nebo odvahu nahlédnout do budoucnosti, tak se musí podívat pod pokličku co to ve společenském či politickém hrnci bublá a chystá se ve vhodnou dobu přetéci.
 .
Pokud mohu mluvit za svoji maličkost, tak já vidím na plotně bublat ty hrnce dva. Islám a Rusko. Je to pekelná kombinace a ať už jeden a nebo druhý něco začne, tak to potom bude ohňostroj jaký kulička Země ještě nezažila. Račte si všimnout, že každá následující válka v historii byla větší než ta předešlá a její oběti početnější. Dnes by to byl konflikt globální a obětí by se mohly počítat v miliardách.

 

ZDROJ: George Švehla

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (10 votes, average: 3,50 out of 5)
Loading...