10.6.2023
Kategorie: Humor

Jak se baví internet: Dejte nám zbraně, dali jsme si na ně!

Sdílejte článek:

EMA/JIŘÍ MACKŮ

Jsem dezolát, takže piji zásadně jen kafe dezolatté.
Chodím prostě oblečen a moje oděvy jsou ušity z obyčejné dezolátky.
Jelikož jsem takřka bezdomovec, tak moje bydlení je taková dezolatifundie.
Uprostřed křovisek mám sbouchanou takovou boudičku ze smrkových dezolaťí a v ní se tak dezoláduju levným nezdravým jídlem, vegetim a kazim si těch pár zubů co mi zbylo.
Mojí Simče to však nevadí, ona je skromná a je to ta pravá dezoláska mezi námi.

 

 

Starý muž prodává melouny na trhu pod nápisem „Jeden meloun – 3 eura. Tři melouny – 10 eur.
Přijde muž a koupí si meloun za tři eura, pak další meloun za tři eura, pak další meloun za tři eura a na rozloučenou radostně říká: “Podívej se, koupil jsem tři melouny, ale zaplatil jsem jen 9 eur!” Nauč se obchodovat! Starý pán počká až odejde a usměje se a pak prohodí:
– A tak je to vždycky – vezmou si tři melouny namísto jednoho a ještě mě starého Žida budou učit obchodovat …!

Úvodem budiž konstatováno, že v tomhle to představitelé nové politické garnitury bývalému prezidentu setsakramentsky natírají. Zatímco on si většinou už jenom zámecky lenošivě lebedil a ve stínu křivoklátských lesů se zasněně probíral pohlednicemi, které na lánskou adresu chodily z Moskvy, Pekingu a Bělehradu, oni pilně rajzují po světě, žádný světadíl ba ani ostrov jim není malý, a žádný politik – buď návštěvou, nebo komentářem – si před nimi není jistý.

Dívčí skupiny, tradiční součást naší hudební scény, si už sice udělaly jméno i v zahraničí, ale jenom v tom nejbližším – vzpomeňme třeba Schovanky. Pestré americké scéně se však během desetiletí představila téměř výhradně úspěšná pánská seskupení, třeba Fešáci, KTO nebo Olympic.

Tím pádem se doslova vpravdě historickým počinem upevňování vztahů mezi oběma Rusku nejnepřátelštějšími zeměmi stal zájezd doma hodně diskutované, protože společensky vysoce preferované dámské skupiny PEKLAČE. Americkému publiku, vybranému vesměs z nejvyšších politických kruhů, představilo trio převážně vlastní tvorbu, z níž nejsilněji zazněl apel na hostitele v klíčovém songu Dejte nám zbraně, dali jsme si na ně! ´Holki´ ji údajně zazpívaly kanónem (původní neověřená informace), ve skutečnosti se ale přihodilo kánonem.

Členky tria (Pekarová, Langšádlová, Černochová) vedle toho během zájezdu absolvovaly řadu setkání na několika úrovních o aktuálních bezpečnostních tématech a – jak jinak – jejich ekonomicko-politických důsledcích. V rámci jednání a tiskových konferencí navíc zvídavým přítomným vtipným způsobem na praktických příkladech osvětlily taje a výslovnost české angličtiny.

Předsedkyně Poslanecké sněmovny uskutečnila v hlavním městě řadu pracovních schůzek údajně s vlivnými kongresmany. Bližší nebylo zveřejněno, pokud však jsou tak vlivní a hlavně schopní, jako naši senátoři, tak zbohom rodina… Ministryně pro vědu, výzkum a inovace mj. zapředla s hostiteli hovor i na téma boje proti hybridním hrozbám a dezinformacím. Navíc musela čelit provokativním otázkám evidentně trumpovského novináře kdy, kde a proč se naučila rusky, a jestli si taky dopisuje s někým z Moskvy.

Spolu pak obě dámy v Marylandu zahájily americko-české podnikatelské fórum, přičemž o dobrý fóry prý již od začátku nebyla nouze. Ministryně beznadějné obrany Česka poté při setkání s příslušníky US armády (dalšími adepty již existující slovenské mise, a – dá-li Biden – i té budoucí české) vyjádřila i zvednutou zaťatou pěstí zvláštní podporu národně-osvobozeneckému boji svých amerických jmenovců včetně nejbližšího kolegy, tamního ministra agresívní obrany Austina.

Ještě z americké půdy poté členky PEKLAČE telefonisticky poděkovaly svým spoluobčanům, že jim ze svých daní umožnili zajímavý zájezd, navíc s tak dalekosáhlými následky pro celou republiku i její veškeré obyvatelstvo.

 

 

 

 

 

 

 

 

A pár tweetů od Dojnice:

  • Neměli bychom Ukrajině dodat i nějaký žraloky?
  • Lidé mají auta. Ovšem jsou i lidé, kteří nemají auta. Lidé, kteří nemají auta, chtějí aby lidé, kteří mají auta, také neměli auta.
  • Já jsem teda člověk s vytříbeným smyslem pro spravedlnost, ale když někdo s kamionem zablokuje na 10 km rychlý pruh dálnice tím že předjíždí další tři kamiony, tak jsem pro lynčování.
  • Řidič a spolujezdkyně měli smůlu, že Kajínkův Mercedes vyjel do protisměru a štěstí, že se jeho Walther zasekl.
  • Zas na druhou stranu má Michailidu kliku, že ji jen vyloučili z vedení strany. Ve Star Treku by ji vysadili z lodi v mezigalaktickém prostoru.
  • Hlavně, až budete schvalovat to manželství pro všechny, tak jim, proboha, nezapomeňte dát taky možnost se rozvést!
Redakce

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (22 votes, average: 4,64 out of 5)
Loading...
5 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-)