19.2.2023
Kategorie: Politika

Fiala je lhář

Sdílejte článek:

MILENA DOUŠKOVÁ

Zde jsou jeho dvě videa které dokazují jak velký je Fiala lhář a jak rád sliboval něco, co vůbec nehodlal splnit. Jeho priorita je Ukrajina a pociťujeme všichni u nás doma na vlastní kůži.

Co však musím dodat, lháři jsou tam všichni. Slibem nezarmoutí – to je jejich hleslo a sypou cestičky do svých křesel pro blbé občany sliby, na které jim člověk s normálním rozumem nemůže nikdy skočit.

30 let lhaní a pořád se věří slibům politika. Mentalita našeho člověka se roky po převratu nějak záhadně mění. Většina už neumí číst mezi řádky a myslí, že co politik, to člověk dosazený pro jejich dobro. Bože ta bláhovost mi leze krkem.

Tak třeba Fiala nám před volbami tvrdil, že pozdější odchod do důchodu nepřichází do úvahy a zvyšovaní daní také není na v jejich zájmu. Co se týká valorizace, no tak to vůbec ne, protože na tohle máme zákon.

Jak nám chce vysvětlit, že zákony jsou pro nás a oni si mohou dělat co chtějí. Zákon nezákon, valorizace si klidně vyjme a důchodci oškubou. Do důchodu půjdou naši potomci v 68 a to nejvíc v celé Evropě. Zrovna jako mámě nejvyšší DPH na potraviny a skoro nejnižší důchody. No to se máme. Důchodci celý život dřeli a teď jim chtějí dát o 1 tisíc korun méně, než je současný valorizační mechanismus ze zákona, ale stíhačky za 100 mld z USA anebo cpát prachy na Ukrajinu, to je všechno v pohodě. Zvyšovat si platy to je také v pohodě a dělat z lidí blbce je také v pohodě.

Dokonce dostali lidé bezva radu. Když je drahota máme nakupovat ve slevách. Objíždět obchody a vybírat. Asi ti blbouni neví na kolik by je takový výlet vyšel, ale to pominu. Na tohle jsme je zvolili? To ani musí zatočit s potravinovými řetězci a nedovolit jim marže mnohonásobně vyšší, než by si dovolili doma. Ovšem blbounům z ČR to pěkně osolí a na nich se zahojí a vláda jen čumí a nechá nás za chvíli vybírat kontejnery. Nejlepší jsou ty slevy. Jeden týden to zvednou a lidi zuří, druhý týden to srazí na původní ceny a lidstvo jásá jaké to jsou prima slevy. To je prosím na přes hubu.

Redakce

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (30 votes, average: 4,90 out of 5)
Loading...
19 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-)