15.2.2023
Kategorie: Exklusivně pro PP, Společnost

Stačí se dvakrát trefit !

Sdílejte článek:

VOJTĚCH MACHÁLEK

Od ministryně války J.Černochové jsem se v televizním šotu dověděl, že ten, kdo má rád tankové bitvy, bude také rád, že přecházíme na tanky značky Leopard. A že mezi ty, co budou údajně rádi patří i ministr zdravotnictví Válek, kterému, jak rozverně dodala, sama kamarádsky říká Leoparde.

Ona ve svém jalovém mozku, si opravdu myslí, že v naší republice existuje množina lidí, kteří mají opravdu rádi tankové bitvy? A že jsou nadšeni z jejího nákupu tanků Leopard? A že se těší, až ty bitvy vypuknou? Rozvernost a smích k tankovým bitvám určitě nepatří!

Kriste pane !

 Na takovou mozkovou úchylku by nestačil ani velký tým psychiatrů, složený ze samých Chocholoušků. Nemine totiž jediný den, aby tato osoba neprohlašovala, že jsme ve válce s Ruskem a že musíme za každou cenu vyhrát.

Přitom skutečnou tankovou bitvu, nikdo na světě od II. Světové války nezažil a doufám znovu nezažije, i kdyby takoví mimoni jako ona po ní denně volali. Skutečná bitva se spoustou zohavených a mrtvých těl, není sedění na prdeli u počítače a mačkání myší. A nikdo se přitom také tak blbě nesměje, jak ona při tomto svém oznámení o koupi Leopardů v parlamentu.

Pokud na základě jejího snažení k nějaké bitvě našich tanků skutečně dojde, tak ona tam sedět nebude. Jednak chráněna zákonnou výjimkou pro svou funkci, jednak tím, že řidičky tanků prozatím nevedeme. Ale nějaký zákon by to mohl napravit.

Tato války chtivá osoba by si měla uvědomit, že války se v dnešní době nevyhrávají skrze tankové bitvy, ale jde to daleko rychleji a moderněji. A také to, že podobné bojechtivé výkřiky ministryně malé zemičky na 100x většího obra jsou jen provokační a směšné a pro její obyvatele smrtelně nebezpečné!!.

Měla by si uvědomit, že na naši republiku stačí jen dvě správně dobře navedené supersonické střely a to bez jaderných hlavic!! O apokalypsu se sami postarají zasažené cíle. Stačí dobře trefit Dukovany a Temelín! A národ je po smrti!

A k ničemu ji nebudou ani německé, francouzské, britské či americké tanky, k ničemu jí nebudou ani obrněná vozidla a už vůbec k ničemu, to nejdražší z jejích nákupů, stíhačky F-35. Budeme mrtví hned a anebo budeme všichni dlouho umírat .A to včetně jí samé!

Lidé jako ona jsou pro náš národ nebezpečím. Zatahují nás do války, která se nás netýká ani v nejmenším!!  A navíc se snaží být pořád v čele evropských zemí volajících po zničení Ruska. Přitom stačilo dohlédnout na to, aby byly splněny Minské dohody a nepadl by ani jeden výstřel !!Po jejich dodržení ale nevolali ani omylem! Vlivné státy Německo a Francie byly přece garanti jejich splnění. Stačilo jim to stále připomínat.

Čekali na co? Čekali až se to rozjede? Chtěli tuto situaci? Vynořuje se názor, že tomu tak bylo. Váhu tomuto názoru dodává konference v sídle Europarlamentu dne 31.1. 2023. Opravdu vhodné místo, kde se diskutovalo jak zúčtovat s Ruskem s definitivní platností, místo kde se začalo otevřeně mluvit o tom co s Ruskem po jeho porážce. Jak rozparcelovat, dle jejich terminologie dekolonizovat Rusko na desítky státečků, které se budou dát snadno ovládat těmi, co na této planetě dosud určují pravidla. Ti co konferenci svolali, mají strach, že se začíná rodit multipolární svět, bez hegemona, dosud ovládajícího svět. Že by se mohla zrodit nová podoba světa, světa neposlušného!   Proto je prý nutné zajistit způsob definitivního zúčtování s Ruskem a jeho vymazání z mapy světa!

Názornou ukázkou toho, jak se vyžaduje taková poslušnost je to, že třeba jen v roce 2022 USA uvalily 100 sankcí na 82 států a oblastí!! Nebyly  poslušné tak  jak si USA přály. Proto už nemá existovat žádný ruský plyn, žádná ruská ropa, žádný ruský nerost. To vše bude na oko patřit těm mini státečkům, v praxi to bude ale v podstatě naše.

Naši války chtiví představitelé si to  zřejmě myslí a že se přiživí.  Leda tak kulové! Bude jim muset stačit maximálně společná fotka se skutečnými šéfy. Nedávno: USA vyhodí do povětří svému spojenci Nord Stream II a I do vzduchu, dokonce mu to předem veřejně oznámí a Scholz jenom rozpačitě šoupe nohama a drží pysk. Tak se má vzorově poslouchat! Tak se to učte!

Že tento zrůdný  politický úmysl tu panuje již hezky dlouho, dokazuje to, že cca měsíc před 31.1. 2023 totéž oznamoval v našich mediích starý prďola kníže Schwanzerberg. Tehdy mě to ještě nebylo jasné, ale teď to bylo vysvětleno dokonale. Co se tam prozatím neřešilo, jsou předešlá vyjádření různých politiků o tom, kolik Rusů je možné ponechat naživu. Z polské strany nedávno zaznívalo ústy Lecha Walesy, držitele Nobelovy ceny míruže Rusů bude stačit jen 50 milionů!. Z toho jednoduše vyplývá, že cca 100 milionů bude muset být utraceno. Jak? Metody jejich likvidace jsou možná již vyřešeny, ale ještě je nikdo nevytelil. Určitě to bude modernější způsob, než vymysleli Hitlerovi odborníci v podobě plynu a spalovacích pecí. Třeba takový správný virus to dokáže vykonat docela lidumilně. |Těch 40 či kolik biolaboratoří na Ukrajině se určitě neflákalo a mají za sebou nějaké výsledky. Proč by jinak měla Nulandová takový strach, aby se nedostaly do ruských rukou?. Nemějte obavy, že se na řešení nepracuje.   

Společnost národů, mezi kterými jsme se po roce 1989 octli, má skutečně divná pravidla.

Srovnejme: Titul držitel Nobelovy ceny míru klidně dostane chlap, který chce snížit počet Rusů o 100 milionů. Říkejme správně vyvraždit!

Hitler je považován za největší  lidskou zrůdu, chtěl zabít všechny Židy a u 6 milionů se mu to povedlo. Kdo je větší zrůda?

Putin prý patří před soud v Haagu za válku na Ukrajině

Obama přitom vedl celkem 7 válek, po celou dobu svého vládnutí a chlubí se Nobelovou cenu míru. Za to, že jich bylo jen 7 nebo proto, že je vedl?

Podle této teorie může být Putin na tuto cenu navržen, až po dalších 6 válkách.

Slobodan Miloševič dělal jen to, že trval a bránil územní celistvost země, přesně to, za co je obdivován a oslavován Zelenskij. Slobodan byl přesto za to samé souzen v Haagu, kde zemřel.

Jsem starý a hodně si pamatuji. 82 let pozorování dění ve světě přináší určitě víc zkušeností, než tomu komu je 40. Takže dovolte malé shrnutí těch poznatků.

V roce 1989 jsem si jako celá řada lidí myslel, že přechodem z jedné politické obory do druhé děláme dobře, že ta nová společnost států, přicházející ze Západu jsou dobrodiní samo. Že Západ je férový po všech stránkách. Že se nebudu stydět za své představitele, od kterých bylo často slyšet, „co by tomu řekli soudruzi v Moskvě? A dnes?

Dnes slyšíme v podstatě totéž. Co by tomu řekl Brusel, europarlament, NATO, USA? Bez jejich souhlasu ani prd. Suverenita státu naprosto nulová, poslušnost dokonalá. Znovu se stydím za ty, co nás vedou a lezou kdekomu do zadku.

Jako voják Varšavské smlouvy jsem často s ostatními zpíval pochodovou píseň „ Přes spáleniště, přes krvavé řeky, jdou mstící pluky neochvějně dál” a v duchu smál, z koho se ty mstící pluky vlastně  skládají. Z kluků, které jsem znal, kteří žili něčím úplně jiným, než nějakým bojem. Také proto, že nikomu z nás se nikdy nemohlo stát, že půjde zabíjet lidi třeba do Mali, nebo v africkém Sahelu či  Afghanistánu. Nebo do pobaltských států na ruské hranice pod velením Němců z Bundeswheru, tak jak se děje normálně dnes. Konečně jsme spolu s Němci na ruské hranici. Konečně můžeme odčinit to, že jsme tehdy v roce 1941 chyběli a jako jediný stát z Evropy se přidali na stranu nepřátel Německa.

Na rozdíl od NATO Varšavská smlouva války tehdy prostě nevedla!!

Karibskou krizi jsem zažil jako voják a dopadla tak, jak by se mělo vše řešit dnes. Mírem!

V NATO je teď normální posílat naše kluky chodit zabíjet občany cizích zemí. Zrodili se noví hrdinové jezdící na vojenské mise, údajně bojující v kdejaké prdeli údajně za Prahu. V kurzu jsou zejména odstřelovači. Světovým vzorem je jim Američan Chris Kyle, chlap, který během čtyř misí v Iráku zastřelil 160 Iráčanů, napsal knihu, ve které se rozčiluje, že mu kvůli byrokratickým zásahům nebylo uznáno dalších 100 zavražděných. On přece zabil lidí 260!!!

A tento způsob uvažování pomalu ale jistě zakotvuje v myslích našich mladých blboňů, odkojených sezením u počítačů.

Všudy přítomná rusofobie je postupně vychovává. Vše ruské je fuj. Stačí číst názory pod články týkající se třeba Ukrajiny a člověk žasne, kolik je u nás  počítačových hrdinů, kteří volají po krvi Rusů. Své u nás dělá kácení soch osvoboditelů a vztyčování nových idolů. Třeba ruského maršála Koněva okamžitě shodit a zadupat do země a postavit sochy skutečných osvoboditelů, jak zařídil starosta Novotný. Žádný ruský maršál, žádní Rusové, ale Vlasovci. Malá otázka- nebyli  ti Vlasovci náhodou také Rusové?

Když to tak shrnu, tak to vypadá, že můj život začínal válkou a v době kdy půjdu šustit do  plechovky, se rozjede další peklo. Pokud někdo, ty co nás táhnou do války a říkají, že v ní jsme, nebo dokonce, že nás Putin napadl, nevykope a nezažene zavčas od rozhodování za nás za všechny.

Jinak si mohou občané naší republiky zopakovat dobu II. světové války. Budu rád když se teď pletu.

Redakce

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (50 votes, average: 4,84 out of 5)
Loading...
79 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-)