27.1.2023
Kategorie: Exklusivně pro PP, Společnost

Bláznův dopis: Věštění z křišťálové koule

Sdílejte článek:

JIŘÍ PÁLKA

Dopis americkém příteli

Vážený příteli,

píšeš mi, že jsme se už dlouho neviděli, neslyšeli, ani si nenapsali řádku. Ptáš se, jak jsem se měl a žil v posledním roce a půl. Z tvého dopisu vyplývá, že i Ty jsi prožil těžké období díky covidu. Hurikán Ti zbořil dům a zdemoloval auto. To je mi opravdu líto !

Ano, Vy, máte hurikány. My máme zase Fialovu vládu Národní katastrofy. A věř, že ta jeho vláda vydá za několik Vašich hurikánů. Ale abych k němu nebyl nespravedlivý. On to má opravdu velmi těžké, když musí poslouchat Washington, Brusel, Berlín a Kyjev a všude odvádět desátek. Do Kyjeva to možná bude „dvacátek“. A do toho ještě brblají naši obyvatelé, kteří by také chtěli něco mít ze svých daní. Oni však stále nepochopili, že v dnešní době nejsou Ti, kteří mají něco získat, ale jsou těmi, kteří musí platit… A to bez ohledu na to, že naše země nemá dostatečné zdroje. Hold se musíme v duchu celoplanetárního dobra zadlužit ! Ale abych to vzal po pořádku.

Ptáš se, kdo vyhraje válku na Ukrajině a kdo na ní nejvíce doplatí. Už teď je jasné, že hlavním vítězem budete Vy v USA. Váš zbrojní průmysl se rozjede na plné obrátky a jeho zisky bude platit Ukrajina a evropské státy, které Vám slíbily, že budou splácet ukrajinský dluh za dodávky zbraní.

Ptáš se, jestli začne jaderná válka ?

Tak to fakt nevím, ale už na ní bylo dobře zaděláno. Před pár týdny vystřelili Ukrajinci do Polska jednu raketu a tvářili se, že to vystřelili Rusové. Jenomže jsou lemplové a netrefili se do skladu umělých hnojiv nýbrž do traktoru se dvěma nebohými Poláky. Kdyby se ale trefily do toho skladu, tak by to bouchlo jako v Bejrútu, všechno by vyletělo do povětří a nikdo by žádné zbytky ukrajinské rakety nenašel. Takže by se 3.světová válka mohla vyhlásit. A svést to na Rusy, že zaútočily na Polsko. No tentokrát se to nepovedlo, ale příští se to určitě podaří !

Ten, kdo nejvíce prohraje jsou obyvatelé Ukrajiny a kdo na tom nejvíce prodělá jsou opět Ukrajinci, pak EU a mezi evropskými státy na tuto válku nejvíce doplatí a bude doplácet ČR a její obyvatelé. To nemám ze své hlavy. Jak to dopadne mně řekl ošetřovatel Tonda. On totiž navštívil věštkyni! Když ji požádal, aby mu pomocí křišťálové koule řekla, jak ta válka dopadne, tak křišťálová koule celá zčernala a nechtěla nic prozradit . Pak ta koule řekla, že nic neřekne, protože svůj osud máme ve svých rukách a jedinou správnou cestou je MÍR !!! I špatný mír je lepší než vítězná válka !!!

Křišťálová koule nakonec představila i nejhorší možnou variantu vývoje války na Ukrajině. Ta vlastně navazuje na současnou situaci. Na bojišti docházejí ukrajinští vojáci. Hrůzné počty vojáků byli zavražděni nebo jsou zranění. Několik milionů Ukrajinců uprchlo ze své země a putují Evropou, takže chybí v armádě.

Rusové mají tedy výraznou převahu v počtu vojáků spolu s dalšími záložními zdroji bojovníků. A to nehovořím o převaze v dodávkách vojenské techniky. I samotní generálové NATO připouštějí, že situace na bojišti není dobrá. Západní země se handrkují kolik dodají tanků nebo jiné těžké techniky. Konec konců i vy Američané máte máslo na hlavě a nechcete dodat dostatečné množství svých tanků. Vždycky se však jedná o několik kusů, ačkoliv by jich bylo potřeba několik tisíc. Ale i kdyby se nakonec ta technika někde objevila, nemá ji kdo ovládat. Nezbývá tedy, než aby se do bojů zapojili vojáci NATO. Když k tomu dojde, nemají hrstky profesionálů šanci proti rozjeté ruské válečné mašinérii. Bude tedy nutné zmobilizovat civilisty především z východních a středoevropských zemí. Ti však znají válku a vojenský výcvik jenom z počítačových her a v životě žádnou zbraň nedrželi. Já jsem si myslel, že povolávací rozkazy pro nevycvičené civilisty jsou dezinformace a hoaxy nepřátel našeho liberálně demokratického systému. Ale dneska ( to je 25.1. 2023 ) ČTK – to je naše oficiální tisková agentura – vydala rozhovor s náčelníkem českého generálního štábu Karlem Řehkou, který řekl: „ Pokud by došlo k válce mezi NATO a Ruskem (tedy i s touto variantou se počítá) na východním křídle aliance, profesionální armáda by na plnění úkolů nestačila. Stát by tak musel přistoupit minimálně k výběrové mobilizaci…“

Ach jo !

Co to znamená. To je první testovací balónek, jak na to budou Češi reagovat. Možná se začnou bouřit, budou pořádat demonstrace, vytřídí se a rozliší se nejnebezpečnější odpůrci . Mnozí z nich budou odsouzeni a zavřeni do vězení. Vyhlásí se výjimečný stav ! Až první vlna odporu obyvatel opadne, parlament připraví nové zákony a vyhlásí mobilizaci pro vybrané nebo možná pro všechny vhodné civilisty. A ti po několikatýdenním výcviků půjdou na ukrajinskou frontu, kde většina z nich zemře. Konec konců východní země se již zbavily z velké části svojí výzbroje (již ji poslali na Ukrajinu), takže naši vojáci nebudou mít s čím bojovat, i kdyby chtěli. Ale oni chtít nebudou !

A jak by to bylo dál podle křišťálové koule:

a) jestliže východoevropští civilisté (nějak si nedovedu představit, že by tam bojovali povinně Němci, Francouzi, Španělé a Italové) budou na Ukrajině pod velením NATO umírat , tak podle všeho nastane patová situace. A válka bude pokračovat až do naprostého vyčerpání všech zdrojů. Vojenského materiálu i lidí! A třeba po 10 letech všichni účastníci téhle nesmyslné války zasednou k jednacímu stolu a dohodnou se na tom, že: Ukrajinci nevstoupí do NATO (on ani nebude kdo by tam vstupoval). Rusové si nechají úzký pás ukrajinského území v okolí moří včetně Krymu, takže z Ukrajiny vznikne vnitrozemský stát a ztratí svůj strategický význam. Zbytek Ukrajiny pak získá USA, respektive jeho nadnárodní korporace, které budou na ukrajinské půdě pěstovat plodiny, jejímž prodejem se bude splácet válečný dluh Ukrajinců vůči USA. Na splácení tohoto dluhu vůči Americe se bude podílet celá Evropa včetně ČR, i když stejně jako Ukrajinci nebudeme mít z čeho. Naše děti a naší vnuci si budou muset utáhnout opasek ! To je ta lepší varianta.

b) Horší je druhá varianta. Ta by nastala, když by vojáci NATO Rusy z Ukrajiny vytlačili a zaútočili na Ruskou federaci. Tato varianta je však vysoce nepravděpodobná. Ale je možné, že by to nějaký zelený mozek v USA mohl vymyslet a pokusil se donutit východoevropské kolonie, aby to provedly. Pokud by Rusové výrazně prohrávali, vyhodnotili by si, že je nutné přerušit zásobování, které by probíhalo ze západu přes východoevropské země na Ukrajinu. To se dá realizovat několika menšími jadernými bombami, které by vytvořily zamořené neobyvatelné pásmo mezi západní Evropou a Ukrajinou. Živí na tomto území by záviděli mrtvým !

Můj kolega z naší terapeutické skupiny se ptal, jestli se má před jaderným útokem nějak skrývat. Náš ošetřovatel Tonda mu poradil, aby se neskrýval a na jadernou explozi se díval. Konec konců bude to stejně poslední ohňostroj v jeho životě.

Jo, ještě tady mám tvojí otázku, jestli bych šel bojovat na Ukrajinu.

Odpovídám: „Ano, jistě, protože jenom blázni by šli do téhle války ! Ale ještě s námi blázny by mohli jít psychopaté z „fialové“ vlády Národní tragédie !“

Můj názor je, že je lepší jakýkoliv špatný mír než vítězná válka. Ona by stejně pro nás nebyla vítězná.

Tvůj věrný bláznivý přítel

Redakce

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (23 votes, average: 4,83 out of 5)
Loading...
25 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-)