Pávek nebo Bureš? Jasným vítězem českých presidentských voleb je KSČ a její tajné služby

Sdílejte článek:

KAREL KŘÍŽ

Tak je odvoleno. První kolo presidentských voleb nepřineslo žádné překvapení. Do druhého kola postoupili kandidáti KSČ Petr Pávek Pavel a Andrej Bureš Babiš … zpráva z dob totality? Nikoliv, smutná skutečnost současné České republiky, která se ani 33 let po revoluci nedokázala s bolševickým morem vypořádat.

Co to o nás vypovídá? Společnost nedokázala vygenerovat ani jediného solidního nebolševického kandidáta na Hrad, jehož nakonec musel suplovat velmi špatně volitelný Jaroslav Bašta. Je naprosto jasné, že občané ČR naprosto rezignovali na nějaké antikomunistické přesvědčení a svoji socialistickou minulost. Že jim v podstatě onen socialismus vyhovoval, a že současný eurokomunisus, praktikovaný Bruselem i Fialovou vládou, jim vyhovuje též.

Koho tedy ve druhém kole volit? Pávka nebo Bureše? VKR nebo StB? Komunistu nebo komunistu? Opravdu nevím. Kdo je menší zlo? Jedině tak zní otázka, protože dobro se ztratilo v porevolučním vývoji české společnosti. 

Volit agenta Pávka, který má problém se svobodou slova, bojoval proti kapitalistům a je koněm Fialovy vlády? Dát eurosocialistům vlastně absolutní moc nad Českou republikou? Dát jim do rukou všechny trumfy k tomu, aby dále decimovali ekonomiku i svobodu, dát jim do rukou všechny trumfy k tomu, aby naši vlast oklikou dovedli zpět před rok 1989?

Volit agenta Bureše, kterému nedělalo problém spolupracovat s StB, využívá všech možných i nemožných kliček, aby podojil státní rozpočet a stal se tak jedním z nejbohatších oligarchů u nás? 

Opravdu nevím co je horší. Snad jen, že Bureš nepůjde tak na ruku Fialovi a jeho socialistickým experimentům, jeho potírání svobody slova, jeho neschopností řešit jakékoliv ekonomické problémy? Že nepůjde tak na ruku premiérovi, který by vše chtěl řešit dluhem, sociálními dávkami a umlčováním svých kritiků? Že nepůjde tak na ruku premiérovi, který se chová jako Klement Gottwald neblahé paměti?

Možná … zkuste se k tomu vyjádřit v diskusi.

 

Koho budete volit ve druhém kole presidentských voleb?

View Results

Nahrávání ... Nahrávání ...
Redakce

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (27 votes, average: 3,48 out of 5)
Loading...
176 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-)