11.1.2023
Kategorie: Politika

Podáme demisi my?

Sdílejte článek:

ANTIVIRUS

Zase jednou tu máme tu dobu, kdy se bude rozhodovat o dvou věcech. Jedna je, kterej podplacenej maňásek nám bude v následujících letech recitovat EUtanacistickou agendu z televizních obrazovek a stránek zaprodanejch médií. Druhá je, jestli má alternativa nějaký zuby, nebo je to pes, kterej štěká, ale nekouše. Obojí se samozřejmě rozhodne v jedněch volbách.

Všichni víme, že novym maňáskem bude celkem jistě jeden ze tří prověřenejch posluhovačů systému, propagovanejch profesionálníma presstitutkama. Všichni víme, že je úplně jedno, kterej. Agent Bureš, agent Pávek, nebo jeden z mnoha bezmozkovejch biorobotů ženskýho pohlaví na naší politickej scéně, Čaprudová – tak jako tak to bude někdo, kdo bude velení NATO a EU salutovat a křičet “Ano, pane!”.

To, že to bude jeden z nich, je celkem jasný, ale neni to z důvodu “volebních podvodů”, jak si někteří zmateně myslí. Tady žádný podvody nejsou třeba. Populace je totiž dostatečně oblbnutá dvouma trikama, který zajišťujou vítězství i bez podvodů.

1. Přesvědčit zombíky, že podpora systému je zachrání od všech těch sraček, do kterejch je ten systém dostal.

2. Přesvědčit velkou část alternativy, že nemaji volit, protože stejně nemůžou vyhrát.

Oba triky u nás fungujou parádně. Podvody tu vůbec nejsou nutný. A po pravdě řečeno, když se podívám na fialovýho, rakouskýho, nebo nedej bože upečenou, tak si nedokážu představit, kdo z těch idiotů by ten podvod vůbec dokázal zorganizovat, zrealizovat a nenechat se při tom chytit. Kdyby se madam pekařka pokoušela o volební podvod, tak bysme možná přece jenom vyhráli.

OK, takže všichni víme, že Baštova cesta do kopce po kluzkej ploše, na kterou mu média lejou pod nohy kýble sraček, nemá valnou šanci na úspěch ve smyslu výhry voleb. Ale o to tu až tak nejde.

Už delší dobu je tu evidentní, že jakákoliv šance alternativy něco změnit závisí na tom, jestli se alternativa dokáže sjednotit. Je nás málo, a tudíž to nejhorší, co můžeme udělat, je podlehnout strategii divide & conquer a nechat se rozdělit na ještě menší jednotky, který se donekonečna handrkujou mezi sebou, a tim pádem nepředstavujou pro systém žádnou reálnou hrozbu.

Jakožto menšina možná nemůžeme “vyhrát”, ale můžeme ukázat, jestli jsme síla, se kterou je třeba počítat a která si nenechá všechno líbit, nebo jsme jen bezzubá sebranka internetovejch pokřikovačů a nadávačů, která se ani nedokáže shodnout na tom, co vlastně chce.

Tentokrát máme celkem dobrou příležitost ukázat, kolik nás opravdu je a jestli nás ten systém tak, jak je, opravdu sere, nebo je nám to vlastně ukradený. Kandidáta máme totiž jen jednoho. Neni kam ty hlasy rozdělovat. Máme tu tři kandidáty šestidemolice, jednoho kandidáta tý jediný strany, která za nás v posledních letech aktivně bojovala – SPD – a pár bezvýznamnejch lidí do počtu.

Přiznávám, že na mě Bašta neudělal žádnej velkej dojem. Dokázal bych si představit lepší kandidáty. Ale nejsou tam. Je tam jen on. A podstatný je, že všichni agenti šestidemolice jsou 100% zaprodanci systému a Bašta celkem jasně neni. Má svý chyby, udělal pár věcí, který se mu daji vytknout, ale je na úplně jinej úrovni, než ti ostatní. Možná jednou špatně hlasoval, ale v ostatních případech hlasoval dobře, což se nedá říct o Babišovi. Ten podpořil každý svinstvo.

Kandidáti šestidemolice budou vždycky hlasovat proti našim zájmům, když o něco půjde. I kdyby Bašta zvoral každý desátý hlasování, je to pořád 90% úspěch, ve srovnání s 0% těch ostatních.

Pokud se alternativa nechá přesvědčit, že volit nemá smysl, protože nemůžeme “vyhrát”, bude to zase signál, že je alternativa k hovnu, nedokáže se sjednotit, a gestapo si tu může dělat, co chce. Kdo k volbám nepůjde, říká, že mu vlastně ten kovidfašismus, ukrofanatismus, vypnutý weby, a všechny ty další svinstva zas tak moc nevadí. Ne natolik, aby zvednul prdel a aspoň někam došel.

Jít k volbám a prohrát kvůli podvodu je blbý. Horší je ale prohrát volby, u kterejch se podvody nekonaly, protože jste tam nešli. To je ten skutečnej trapas. A zvednout prdel a někam dojít a hodit tam obálku, protože co kdyby to vyšlo, zase neni tak moc práce. Těch půl hodiny, co tomu věnujete, má rozhodně mnohem větší šanci něco změnit, než ty stovky hodin, co proflákáte nadáváním na Internetu.

A že to nemá cenu, protože je nás málo? A čim se to tak asi změní? Kdy nás bude víc? Kdy to bude vypadat, že “náš” kandidát má aspoň šanci? Tady se nabízí jedna očividná odpověď – dokud půlka alternativy nebude chodit k volbám, tak nikdy. To vy, co nevolíte, ukazujete všem ostatním, že je nás málo a “nemá to cenu”. Vy ty parazity ani nenutíte, aby se museli trochu namáhat a falšovat to. Vy jim to dáváte zadarmo.

Až někdy dojde na parlamentní volby (jestli se toho ještě dožijem), bude tam zas ten problém, že budeme mít víc kandidátů a bude se to drobit. Tentokrát tu máme jen jednoho, a tudíž vzácnou příležitost se sjednotit a ukázat svoje počty. Bude velkej rozdíl mezi tim, jestli Bašta skončí s pěti procentama nebo třiceti. Z pěti procent se Faila určitě neposere.

Jestli se nedokážeme všichni postavit za tohle, i kdyby jenom z principu, tak co dokážeme?

Jestli to většina alternativy nepůjde hodit Baštovi, tak je to signál, že podáváme demisi my.

Redakce

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (40 votes, average: 4,83 out of 5)
Loading...
38 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-)