17.12.2022
Kategorie: Politika

Tetuše Danuše vyhrává volbuše!

Sdílejte článek:

CHALLENGER

Zpráva o tom, že prezidentská kandidátka Nerudová, pilná členka Aspen institutu, v preferencích v prezidentských volbách předstihla své dva mužské protějšky Pavla a Babiše, se jako lavina šíří mainstreamovými médii z důvodů, které již kdysi konstatoval ideový otec dnešního mediálního mainstreamu Josef Goebbels, který řekl, že aby se lež stala pravdou, musíte ji nejdřív tisíckrát opakovat.

Tyhle vylhané průzkumy jsme tu už měli mnohokrát, a i nyní je vysoce pravděpodobné, že jsou opět kompletně lživé a to i přesto, že s Tetuší se pravděpodobně bude psychologicky identifikovat množství blonďatých kraviček prázdnou hlavou, které jí to tam hodí spolu s voliči Pirátů.

Kde se vzala, tu se vzala…

Progresivně-postmoderní neomarxistický mainstream se dostal do úzkých poté, co na jejich prvního velekandidáta, steroidy nadopovaného generála Pavla, našlo kompro v podobě spolupráce s bývalým režimem, jehož závažnost a intenzita byla natolik významná, že proti tomu je Burešovo donášení estébákům nevinné čučkaření. Agent Pávek byl cvičen na vojenského špióna, který ve vztahu Bureš vs řídící orgán měl roli řídícího orgánu. Agent Pávek měl jménem komunistického režimu dělat tu nejšpinavější práci včetně vražd, jak jsme se mohli příkladmo přesvědčit v kauze vraždy bulharského disidenta Georgi Markova. Představa, že by Pávek jako člen vojenské zahraniční rozvědky nesplnil rozkaz někoho zavraždit, je velice úsměvná a agent Pávek to musel vědět. Zvolit si tak agenta Pávka, bývalého cvičeného hrdlořeza, by i přes fakt, že je nyní věrný neomarxisticko-fialistický podržtaška, jak je potřeba, bylo věru žinantní, a proto se služný mediální mainstream nyní zaměřil na vychvalování a advertising soudružky Danuše Nerudové, k čemuž nepochybně patří i prezentace falešných průzkumů favorizujících Tetuši a agenta Pávka pustil k vodě. Agent Pávek to věru nese těžce, ale nebude mu to nic platné. Jestli Pávek popoří či nepodpoří Tetuši Danuši, na to se ho nikdo ptát nebude.

Překřtěná Tetuše

Jako první použil výraz Tetuše novinář Petr Holec, což je vyjádřením skutečnosti, že kandidátka Nerudová nebude nejostřejším nožem v šuplíku. Její profesura tak prokazuje známý fakt, že mít akademický titul v čekoprasečáku je spíše než makerem jisté inteligence příznakem poruchy osobnosti, což sice neplatí vždy, ale pro Tetuši určitě. Tetuše je totiž obyčejně lidsky hloupá. Odhlédněme od posměšků, kterých se Tetuši dostalo od Václava Klause či Jiřího Paroubka. Nejde jen o to, že Tetuše nemá žádné politické zkušenosti a ona místo toho, aby se měla na pozoru, se opájí narcistní představou své výjimečnosti. O její hlouposti s lze přesvědčit přímo u zdroje poslechem jejích přednášek a čtením publikací v oboru, ve kterém by měla soudě dle svého profesorského titulu excelovat: tak například na přednášce na TU Liberci tvrdila, že „obchodní vztahy s Ruskem  představují jen 1% HDP a tudíž by neměl být problém obchodování s Ruskem úplně zakázat, protože 1% by nic neznamenalo.“ To vás dostane do kolen. Odhlédněme od přesnosti těchto informací, které jsou naprosto zavádějící (1% se týká pouze exportu po zavedení nejnovějších sankcí), Tetuška poněkud zapomněla, že součástí tohoto obchodu je například dovoz jaderného paliva do našich jaderných elektráren, jejichž výlučným dodavatelem je Rusko a kvůli technologiím bude těžké případný výpadek nahradit. V případě nedostatku paliva a z toho vyplývajícího odstavení jaderných elektráren v ČR by došlo k poklesu produkce elektřiny o cca 35%, což by mělo dopad na naši ekonomiku věru fatální.

Převedeno do medicíny, by ekvivalentním výrokem naší brilantní ekonomky Tetuše bylo, že „váha lidského mozku představuje jen asi 2,1% váhy dospělého člověka a proto nemůže být na škodu, pokud si mozek necháme vyoperovat“. Holt není procento jako procento. Kognitivní funkce Tetuše věru nejsou nejvyšší. Nicméně tento obtížně zpochybnitelný fakt ji na funkci prezidentky nediskvalifikuje, nýbrž je tomu přesně naopak, protože my už dávno nežijeme v suverénní zemi, ale v kolonii a tam je třeba, aby prezident příliš chytrý nebyl. Tetuška musí především plnit zadání výměnou za prebendy a k tomu je brilantní intelekt spíše na překážku.

Vote for me because I am a woman, one of my merits is I am a woman…

The only merit, řekl bych. Volební štáb Tetuše samozřejmě vytahuje při volbě Tetuše feministickou kartu, jinými slovy, veze se na systémovém komplexu méněcennosti českých feministek. Feministky tak mají pocit, že se musejí identifikovat s blondýnou a podpořit ji v boji proti mužskému útlaku. Důkazem, že Tetuše tuhle feministickou kartu vnímá velmi významně, jsou i její četná vyjádření, že je mladá, blonďatá, krásná a úspěšná a proto jí její volební úspěch mnozí (zejména muži) nepřejí. Jinými slovy, Tetuše má za to, že nejvyšším důkazem její kompetence pro nejvyšší úřad v zemi je její ženský rozmnožovací orgán. To spolu s její hloupostí  vytváří přímo ideální mix, aby se s Tetuší identifikovaly všechny ty hloupé nány, které rezignovaly na rodinu, mnohé provedly rozvodový Ragnarök prostřednictvím bolševicko-feministické justiční mafie na své manžely a nyní nemají nic, než svůj pocit ukřivděnosti a nenaplněných ambicí. A manžel Tetuše, bývalý zkorumpovaný vysoký úředník ÚOHS a nynější spolumajitel advokátní kanceláře Havel a Partners, poslušně předvádí, že je to on, kdo doma vaří a umejvá hajzl (to, že je Tetuše ještě ke všemu líná, nám nemusí tak okatě podsouvat). Proto se také prezidentskou kandidátkou nestala Dana Drábová, která na rozdíl od Tetuše intelektovým deficitem netrpí, k feministické kartě se tudíž z důvodu vlastních kompetencí nemusí snižovat, ale zase by pro feministické nány nebyla tak atraktivní.

Hra feministickou kartou svědčí o tom, že Tetuše nemá programově co nabídnout, a tak sklízí výhradně obilí, které je zadarmo. To se ovšem Tetuši nemusí vyplatit, jak názorně prokazuje osud kandidátky na amerického prezidenta Hillary Clintonové. Nikdo totiž spolehlivě neví jaká část ženské populace na tuto incentivu odpoví. V USA to bylo překvapivě nízké číslo. Odpudivé radikální feministky a jejich neziskovky sice mohou vytvářet dojem, že feministický modus operandi je v české společnosti dominantní, ale opak bude asi pravdou, protože slyšet není majorita žen ale nejhlasitější psychopatická ječící minorita. Pro takovou mainstreamovou českou subinku představuje hlavní atrakci pohledný šedivý, kníratý a vysportovaný agent Pávek, který jí to v jejích sexuálních fantaziích hezky dominantně udělá zezadu a představa Tetuše je jí odpudivá. Stejně jako tomu bylo u Donalda Trumpa: americká extrémně levicová novinářská verbež si myslela, že poté, co Trump popsal, jak jakousi paní „grabbed by her pussy“, bude nevolitelný. Jenže došlo k pravému opaku. Mnohým ženám se totiž „odvážní“ mužové líbí.

Narcissistic personality disorder?

Paní Nerudová možná byla kdysi krásná a mladá a také toho jistě v postupu vzhůru univerzitní hierarchií náležitě využila, protože intelekt jí do čela MENDELU určitě nepřivedl, to už víme. Ovšem dnes už zase tak krásná není, v terminologii „red-pill“ se jedná o ženu po nárazu do zdi, které z minulé krásy nezůstalo téměř nic, ovšem co jí zůstalo, je její pokřivená osobnost. Kromě  obyčejné lidské hlouposti, což sám o sobě není hřích a v kontextu kandidatury na českého prezidenta je to spíše výhoda, je třeba se zaměřit také na její morální kompas. Tetuše jej má úplně rozbitý a beze sporu musí mít jistou porci narcisismu, o čemž svědčí zejména již samotná kandidatura, která jede nazdory nulovým politickým zásluhám, nulovým zkušenostem a nulovým úspěchům v politice, což se rozhodně nedá říci o jejích předchůdcích. Na čem je v osobnosti paní Tetuše postaven ten pocit výjimečnosti? Příčiny je možné najít v primární rodině. Nerudová se za svobodna jmenovala Peslarová (pod tímto jménem hledejte v univerzitních databázích, až budete hledat její PhD. práci), přičemž se o své primární rodině prakticky nezmiňuje. Ve veřejně dostupných archivech lze dohledat pouze firmu Peslar s.r.o. sídlící v bývalém rodinném domě Nerudových na Puškinově 12 v Brně-Žabovřeskách (nyní majitelkou ing. Danuše Ryšavá, pravděpodobně matka Tetuše Danuše (jméno Danuše bylo populární zejména v roce 1950, kdy se narodilo 826 Danuší), kde měla být Tetuše společnicí až do její likvidace v roce 2013. Čím se firma zabývala, jaké byly její účetní závěrky, obchodní partneři a další podrobnosti nelze dohledat a zlí jazykové tvrdí, že dominantním prvkem konstituujícím její osobnost byl její otec, údajně kovaný člen KSČ a zájmová osoba StB. Podle mě je celkem jasné, kdo jí celou dobu tlačil káru. Investigativní novináři, co makají pro Babiše, by to rozhodně měli prověřit: jak taťku, tak jeho předlistopadovou i polistopadovou minulost a všechny firmy a také její sponzory. Úlovek garantován.

Porucha morálního kompasu je u Tetuše rovněž odvoditelná z jejích skandálů, které se doposud (převážně alternativním) médiím podařilo dohledat. Nejzávažnějším skandálem jsou asi turbodiplomy na MENDELU, kde si Tetuše na nic nepamatuje a za všechno může děkan (přestože byla členku jeho kolegia), či kauza „Šemík“, která svědčí o její marnivosti tak typické po narcistní psychopaty.

Turbo k vládě českého národního neomarxismu

Jaký bude život pod knutou Tetuše? Napadá mě analogie k „Perónismu“, tzv. „Fialismus“. Fialismus je extrémně maligní syntéza oportunistického a pokryteckého sprosťáctví dvou bývalých narcistních rektorů brněnských univerzit ve formě neomarxismu, okrádání vlastních obyvatel a posluhování koloniálním vládcům, především USA a jejich převodní páky v EU. Oba si budou vzájemně hrát do karet, což doposud byl problém, neboť doposud byl prezident sice často zvráceným způsobem ale přesto nezávislým mocenským centrem s vlastní politikou, která se ne vždy shodovala s tou vládní. Dva poslední prezidenti si tak často vysloužili kritiku služných a prodejných médií. Nyní bude fialistická politika fungovat jako dobře namazaný stroj. Nicméně když říkáme oportunismus a názorová vyprázdněnost, neznamená to, že by fialistická politika neměla program. Ten lze dovodit z mnoha veřejných prohlášení obou protagonistů. Zatímco chytřejší Fiala mluví o beztvarém „vyznávání evropských hodnot“, hloupější Danuše to říká na plnou hubu „chudáci LGBTQIA komunita“, „musíme lidi donutit šetřit energií“ (implikující zdražování a násilné vynucování tezí greendealu), ke slovu přijdou také rasoví marxisté, nejrůznější „dobře přizpůsobivé“ menšiny, které budu v naší zemi žít na úkor těch, které ještě má cenu vykořisťovat.

To, že se bude Tetuše podobně jako bolševička Čaputová veřejně objímat s chudáky utlačovanými homosexuály a ve spolupráci s dalšími exekutivními složkami zavede tvrdou represi v rámci vymáhání „politické korektnosti“ a extrémního neomarxismu, bude ovšem jenom stínohra. Ve skutečnosti bude fialistický režim především dělat to, co dělal vždycky – sprostě krást.  A tentokrát se tomuto okrádání již nepostaví žádná instituce. Ústavní soud bude zglajchšaltován novodobou Čaputovou, čili sprosté svinstvo typu „kauza česká voda“ se již nezastaví. Totéž bude platit o osazenstvu ČNB, které bude cílenou vysokou inflací okrádat a pauperizovat střední třídu, soudy a finanční úřady budou pánem nad životem a smrtí podnikatelů, které budou různě zaklekávat a běda, abyste vybočili z řady. Zákony budou jen na papíře. Celá mizérie bude oslavována prodejnými médii jako za komunismu, méédia budou pět oslavné ódy na pány profesory a paní profesorky a jejich nekonečnou euroatlantickou moudrost. Dokud budou mít lidi co ztratit.

Tak vám k vítězství fialistické Tetuše Danuše popřeji hezké Vánoce. Bohatý Ježíšek nebude.

 

Redakce

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (27 votes, average: 4,85 out of 5)
Loading...
49 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-)