3.12.2022
Kategorie: Ze světa

Jakákoliv podpora Ukrajiny má dalekosáhlé použití

Sdílejte článek:

JANE KAUFMAN

Když se to tak všecko sečte dohromady, tak Západ poslal na Ukrajinu 126 miliard dolarů vojenské pomoci, což je částka, zhruba odpovídající ukrajinskému HDP. Západ se dále postaral o miliony uprchlíků z Ukrajiny, které jednotlivé země ubytovaly, živily, podporovaly a daly jim příležitost v místě pracovat. Jakoby to všecko nic nebylo, Kyjev nadále prosí o další peníze, o další pomoc, což omlouvá nutností „boje proti ruské agresi.“

V současné době Ukrajina mobilizuje všecky pod 60 let, včetně žen. Oproti tomu ukrajinští zbohatlíci začali opouštět zemi ještě před začátkem konfliktu. 14. února, deset dnů předtím, než ruská vojska překročila hranice země se náhle ztratilo 37 členů ukrajinského parlamentu, všichni stoupenci presidentovy politické strany, „Sluha lidí.“ A kdyby nebyl hned druhý den vydán zákaz opuštění země, bylo by mnoho těch, kteří by je následovali.

Podle italských novin „La Repubblica,“ odstartovalo 20 letadel z kyjevského letiště Boryspol. Oligarcha Igor Abramovič si objednal letadlo pro 50 lidí, kdy s sebou odvážel i příbuzné a obchodní společníky a všichni letěli do Rakouska. Jiní letěli do Francie, Německa, na Kypr a jinam, rozprchli se do celé Evropy. Ředitel Vostok banky odletěl do Israele. Další skupina soukromých letadel odstartovala z Oděsy. Timošenko a Někrasova rovněž skončili ve Vídni.

Manželka, rodiče a všichni příbuzní Zelenského také opustili zemi. Jeho předchůdce, bývalý President Pjotr Porošenko nevystěhoval do Británie pouze jeho děti, ale ještě asi jednu miliardu amerických dolarů. Když Surkisovi bratři opustili Ukrajinu, vezli si do ciziny 17 milionů dolarů. To ale není moc, v porovnání s tím, co si vezli „hrdinové Majdanu.“

Koncem léta 2022 udělaly noviny „Ukrajinská Pravda“ výzkum, kolik bojeschopných boháčů se v zemi nachází a zjistili, že všichni jsou na dovolené na francouzské Riviéře, nebo v některém jiném prestižním turistickém místě a že tam byli po celou dobu války.

Dokumentární film „Batalion v Monaku“ sledoval ukrajinské boháče, jak si užívají klidu v jejich vilách, nebo na jachtách. Jedna skupina si koupila několik vil ve Švýcarsku, jiní byli viděni v Monaku a další založili ukrajinskou kolonii v prestižním francouzském Saint-Jean-Cap-Ferrat. Samotnou vilu Cap-Ferrat, která kdysi patřila belgickému Králi Leopoldovi II., koupil ten nejbohatší z nich, Rinat Achmetov.

Přese všecky zákazy, vystěhovávání nadále pokračovalo a podle „Voliňských novin“ se od 11. března vystěhovali ze země další členové parlamentu, kteří se rozprchli do celé Evropy, plus do Qataru, Arabských emirátů, Israele a jinam.

Takže 20. července se na schůzi ukrajinského parlamentu dostavilo 99 členů ze 450.

Kam se poděly všecky ty zbraně a peníze?

Západ posílal a posílal – posílal všecko co mohl. A až vyprázdnili sklady, tak sáhli do svých vlastních zásob, které měli na svoji vlastní obranu a posílali dál. Až teprve pak si někdo uvědomil, že by měla být nějaká kontrola, kam vlastně ta všecka válečná výbava šla. A zjistili, že většina zaslané výzbroje se nikdy na Ukrajinu nedostala.

Americká televizní stanice CBS udává procento „ztracené“ vojenské výzbroje na 70% a to, co přece jen na Ukrajinu v pořádku dorazilo, nebylo často použitelné, protože nikdo nevěděl jak s tím zacházet. Úplně na frontu, do předních linií, se pak dostal jen zlomek toho, čemu se podařilo do země proniknout. Chybějících 70% bylo zavčas rozprodáno na černém trhu, takže touto dobou jsou všecky teroristické a militaristické skupiny světa opravdu řádně vyzbrojeny nejnovějšími zbraněmi.

Stephen Myers, bývalý člen Státního poradního výboru pro mezinárodní ekonomické záležitosti řekl, že není moc toho, co je možno udělat, aby bylo zabráněno vedoucím důstojníkům, aby neprodali vojenskou výbavu cizím zájemcům, což jsou Rusové, Číňané, Iránci a kdokoliv jiný a pak nahlásit vedení, že zařízení bylo zničeno.

Co se týče financí, ty Ukrajina nikdy neviděla. Jen ti bohatí a významní zaznamenali jejich vliv. Členové ukrajinského parlamentu si včas odsouhlasili 70% zvýšení platu. Na zvýšení platů a penzí obyvatelstvu už ale nezbylo.

Ukrajinský voják jménem Ivan řekl novinářům, že západní peníze se na frontu nikdy nedostaly. Prý: „… my používáme ve válce svá vlastní auta a také musíme platit za benzin a za jejich opravy. Sami si kupujeme své vlastní ochranné oblečení a helmy. Nemáme potřebné zařízení na sledování, nebo kamery, takže vojáci musí vystrčit hlavy nad zákopy, aby viděli, co se děje, což znamená, že raketa, nebo tank jim může kdykoliv hlavu utrhnout.“

Ani léky a humanitární pomoc neunikly pozornosti

Samantha Morris, lékařka ze Spojených států na Ukrajině si stěžovala, že vedoucí lékař postupem času objednával různé medické potřeby, což by zaplnilo asi 15 nákladních aut a to všecko se ztratilo! Jistý americký plukovník (jméno neuvedeno) řekl při rozhovoru s CNN, že ukrajinská vojska mají nedostatek všeho, zbraní, munice, lékařských potřeb a všeho ostatního. To proto, že tyto potřeby obhospodařují soukromé organizace, jejichž hlavní zájem je krást a ne pomáhat spoluobčanům ve válce.

Dr. Morris vyprávěla, že ji volala sestra z vojenské nemocnice ve Dnipro. Stěžovala si, že ředitel nemocnice ukradl všecky léky proti bolesti a prodal je. Je těžké uvěřit, že by ředitel nemocnice něco takového udělal, i když na Ukrajině je to zcela možné. Taky mohla zmíněná sestra svést krádež na ředitele, protože léky prodala sama. Ukradené lékařské potřeby jsou prodávány v lékárnách a pacienti, pro které byly určeny zdarma, si je tam musí koupit.

Celé tuny humanitární pomoci byly zcizeny. V září vypukla aféra, kdy vedoucí presidentské kanceláře Andrej Jermak a jeho zástupce Kiril Timošenko, spolu s vedoucím Zelenského politické strany „Služebník lidu“ Davidem Arachamijou a jeho přítelem Vemirem Davitijanem organizovali velkokrádež humanitární pomoci v Záporoží. Státní úředníci v Záporoží předstírali, že humanitární pomoc byla rozdělena mezi lidi, ale zatím tato byla prodávána v obchodech.

Za šest měsíců jejich činnosti zpronevěřili obsah 22 mořských kontejnerů (asi 13m dlouhé), 389 železničních vagonů a 220 nákladních aut. Humanitární pomoc pak byla prodávána v supermarketech ATB a Selpo, které vlastní Genadij Butkevič a Vladimír Kostelman.

Nejen předměty, léky a potraviny, ale i peníze se ztrácejí. Kancelář ekonomické bezpečnosti zjistila, že v ukrajinském rozpočtu chybí 4,5 miliard ukrajinských hřiven, což byly daně prodejců zemědělských produktů. V srpnu-září bylo vyvezeno 12 milionů tun obilnin a za 137 miliard ropy. Z toho množství byly 4 miliony tun obilnin vyvezeny neexistujícími firmami a většina příjemců byla rovněž pochybné existence a byli vyšetřováni policií.

Nedávno se přišlo na to, že celníci v Oděse pašovali drahé oblečení a galanterii, návrhářské předměty firem jako Givenchy, Gucci, Chanel, Dior, Louis Vuitton, Armani a jiných. Dokumenty pro tyto zásilky udávaly obsah „pro potřeby ozbrojených sil na Ukrajině.“

Anebo jiný případ, kdy západní země zrušily clo pro Ukrajinu. Během jednoho týdne bylo do země přivezeno 14 000 nových osobních automobilů.

A kam šly všecky ty peníze?

V současné době zkrachovala velká směnárna kryptoměny, FTX a její společník, poradenská investiční firma Alameda Research, které založil mladý podnikatel, Sam Bankman-Fried. Zdá se, že důvod jejich bankrotu je tak zvané „Ponzi schéma,“ kdy finanční instituce potřebuje stále víc nových zákazníků, aby jejich finance mohly být použity na vyplacení zákazníků předešlých, protože firma ve skutečnosti žádné jiné peníze nemá. Tímto způsobem dnes fungují skoro všecky penzijní fondy, mnohé pojišťovny (pokud ne všecky) a i některé jiné finanční instituce.

FTX mohla být zcela dobře pokus globalistů o založení sítě digitálních peněz a kryptoměny pro celosvětovou populaci. Na podkladě jejího krachu může dnes vláda zkoušet zavést své vlastní digitální peníze, což je přesně to, co dnes v Americe plánují. Jak pandemie, tak i válka na Ukrajině byla použita, aby vytvořila dostatečnou senzaci, abychom si tohoto úsilí a všeho, co je s ním spojeno, nevšimli.

Je to součást plánu, který zahrnuje všecko: Billa Gatese a jeho mRNA injekce, Jeffrey Epsteina a jeho porno a pedofilní okruh, MIT (universita, Massachusetts Institute of Technology) a jejich výzkum, až po Pentagon, vojsko, zpravodajský a bankovní okruh. To všecko pro nás dali dohromady naši pedofilní globalisté.

Výsledkem této snahy má být super-člověk, geneticky upravený na maximální intelektuální a mechanickou výkonnost, ale bez vlastního myšlení, dokonale ovládán psychopatickými globalisty a jejich počítači. Naše děti, pokud vůbec jaké budeme mít, budou vyrůstat jako lobotomizovaný dobytek, který se záhy naučí navenek předstírat správnost a uvnitř budou „progresivně“ zkoruptovaní a zkažení.

Sam Bankman-Fried (SBF)

Jeho rodiče, oba profesoři práva na prestižní Stanfordské univerzitě z něho vychovali sadistického, hedonistického, nečestného, násilnického, rozmazleného spratka. Prošel prestižní MIT a i když studoval fyziku, pracoval později ve finančním oboru. V r. 2017 založil Alamedu a z ničeno nic, všichni bohatí lidé tam začali vkládat své miliardy. Jaká to náhoda, nebo spíš štěstí, či propaganda?

Ukázalo se, že SBF, spolu s některými bývalými spolužáky z MIT používal FTX fond na praní peněz. Úspěšně převedli 40 milionů dolarů z Ukrajiny na demokratickou politickou kampaň a ještě si přitom přišli na pěkné peníze. Z celkové sumy více než 100 miliard dolarů, které Ukrajina dostala, šla velká část zpátky tam, odkud přišla.

Celý systém funguje následovně: Amerika (nebo kdokoliv jiný) pošle peníze na Ukrajinu a ti vloží jejich předem smluvenou část do určitého fondu, v tomto případě to byl FTX. SBM, který vlastní FTX pak převede předem smluvenou část na místní politiky. Tak na příklad, President Joe Biden dostal 10% a i ostatní klíčoví Demokrati skončili s miliony, ze kterých pak mohou uplácet voliče, možná i najímat hackery, aby zfalšovali volební výsledky a kdovíco jiného. Však taky byl SBM druhý nejvyšší podpůrce Demokratů, po Sorosovi.

Někteří odhadují, že Ukrajina tímto způsobem dodala americké Demokratické straně aspoň 100 milionů dolarů. Je také zcela možné, že měli ještě jiné příjemce, kterým šly zpátky jejich peníze – aby o tom nikdo nevěděl. Tím pádem velká část všech peněz, na Ukrajinu poslaných šly zpátky tam, odkud přišly, do kapes korupčních politiků.

Na tom je nejhorší to, že pokud to byla půjčka, tak Ukrajina bude celý obnos splácet.

Přitom se SBF a jeho společníci pilně přičinili, aby jejich vlastní fond vykradli a pak vydali přes společenská media zprávu, že to udělal hacker, který se nějak záhadně dostal na jejich počítače. Varovali všechny uživatele FTX systému (kteří tam měli peníze), aby jejich aplikaci vymazali a nepoužívali. Jinými slovy: zapomeňte na své prachy.

Nejen to, SBF také prodával lidem kryptoměnu, nebo tito si to aspoň mysleli. Ve skutečnosti nedostávali nic, než neplatné směnky.

A zatím se SBM s přáteli veselil v nově koupeném přepychovém bytě v žádoucí části na Bahamách, který stál 20 milionů dolarů. Oslavovali s pomocí drog a sexuálních orgií. Samova (prý) přítelkyně, Caroline Ellison, údajně velmi schopná studentka a ředitelka Alamedy, jejíž otec učil na MIT ekonomii pak vyprávěla, jak tam začala věřit v harémy starých čínských panovníků.

Jak fungovala Samova FTX

Nově ustanovený ředitel zbankrotované firmy FTX, John Ray III. zjistil, že finanční transakce tam prováděné byly velice pochybné. Na příklad, SBF si vypůjčil 1 miliardu dolarů a další 3 miliardy si vypůjčili jeho společníci. Další fondy byly použity na nákupy soukromých domů v žádaných místech a předměty osobní potřeby, vesměs velice drahé.

Firma nevedla doklady a záznamy o transakcích a nepoužívala žádné ochranné zařízení pro digitální zdroje. Podnikové informace, které mají být drženy v tajnosti, byly rozšiřovány v hromadně adresovaných emailech. Také povinné denní vyúčtování nebylo prováděno a všichni používali počítačový program, který dovoloval skrýt zneužití peněz zákazníků.

Americká televizní stanice NBC hlásila, že Bankman-Fried měl tajná dvířka do systému, skrze která převáděl miliardy dolarů a kryptoměny po celém světě, nikým nehlídán.

SBF šel dokonce tak daleko, že daroval více než 300 000 dolarů americkému Výboru finančních služeb, což je vládní instituce, která ho v současné době vyšetřuje. Jména a obnosy dalších obdarovaných jsou na stránce. Financoval všecko, co mohl: globální oteplování, přípravu na další pandemie a to všecko šlo určitým, předem vybraným lidem.

Digitální měna je podložena pouze důvěrou v její hodnotu

Není nic jiného, co by opravňovalo digitální měnu k existenci. Kdysi, při svém založení v r. 2008, byl Bitcoin ceněn na nulu dolarů. Později, v r. 2012 byla jeho hodnota 13,45 dolarů. Jeho cena před rokem byla 65 000 dolarů a dnes je to 16 000 dolarů. Cena se pohybuje, je to vlastně spekulativní měna, silně ovlivněna zájmem a použitím. Také každý krach některého směnového centra má velký vliv na hodnotu těchto peněz, protože nemají žádné bankovní rezervy a nejsou žádným státním úřadem na světě kontrolovány.

Proto je podivné, jak se – po pádu FTX – rychle vynořili obhájci kryptoměn. Jako první přišla Deutsche Bank, hlavní německá banka (údajně před krachem), která se vyjádřila, že pád FTX nám aspoň ukázal strukturální problémy, které je možno v budoucnosti napravit.

Řekli, že pokaždé když některý velký účastník krypto obchodu padne, tak produkt sám projde obdobím nedůvěry, což sníží jeho hodnotu. Aby tato mohla opět narůst, je třeba důvěru v digitální peníze neztratit. Také radí státní kontrolu a dozor, čímž kryptoměna ztrácí odůvodnění své existence, protože po pravdě řečeno, právě proto je využívána, že žádná kontrola a dozor nejsou. Nikdo neví kdo komu co zaplatil, ani plátce sám, ani příjemce. Je to naprosto nekontrolovaná měna, anonymní, což je její plus a zároveň mínus.

Bylo překvapující, že obhajobu kryptoměny dodala i velká americká finanční společnost, JP Morgan. Podle nich, pád jedné části řetězce neznamená, že celá kryptoměna by měla padnout. To všecko je krok zpátky, který nás ale může hodit několik kroků dopředu. Je nutno si uvědomit, že když už některá část systému zkolapsuje, tak je to vždycky centralizovaná část, ale ne ta volná, decentralizovaná.

Proč se všichni zastávají kryptoměny? Na to je jednoduchá odpověď, protože ji sami chtějí zavést. Chtějí mít dokonalou kontrolu nad digitálním financemi, aby je mohli po libosti manipulovat směrem nahoru nebo dolu, jak se jim zlíbí. Budeme ještě kdy pak mít nějaké peníze a úspory s takovým hospodařením? Proto – plaťte hotovostí kde můžete, aby se na vás nedostali s jejich bláznivými nápady, které pokaždé nakonec selžou.

Spojení s pedofilií …

Jak již bylo napsáno na začátku, to všecko je spolu spojeno dohromady. Stačí se podívat na přiložený obrázek Sama Bankman-Frieda:

Jeho obrázek na Twitteru má na sobě tričko s poznávacím znakem pedofilů. Fotografie ukazuje symbol S/M na tričku, což znamená sado-masochismus. Je to úchylka, kdy někteří lidé mají pohlavní zážitek z toho, že jsou bičováni, nebo jinak trýzněni a tak se dobrovolně nechávají někým tyranizovat.

Také Samova druhá firma, Alameda Research má jako firemní znak podivnou pyramidu, což je další poznávací znak pedofilů.

POKRAČOVÁNÍ

Redakce

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (29 votes, average: 4,86 out of 5)
Loading...
149 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-)