11.11.2022
Kategorie: Společnost

Soudruh Maďar říká čistou pravdu jako vždy

Sdílejte článek:

JOSEF VOHNOUT

Vy všichni, kteří jste pochybovali o nutnosti boje s dezinformacemi na obranu naší pravdy, můžete vidět, jak nebezpečné jsou. Soudruh Maďar podle dezinformátorů přešel na temnou stranu. Vypustil veřejně větu, že pouze očkování nás nespasí a v létě zemřelo nejvíc lidí na covid-19 v porovnání s předchozími roky. Chyba je především v tom, že občané nemají správný politický náhled na věc, což rád napravím a jasně ukáži, že Maďar má zase pravdu, protože to je vědec a odborník na slovo vzatý. Jinak se toho chytí různí vohnoutové a kdoví, jak to všechno překroutí.

Žádný rozpor – očkování chrání

Zlí lidé, co nás chtějí zavést na scestí, pokládají záludně zdánlivě pravdivou otázku. Jak je jenom možné, že umírá nejvíce lidí v porovnáním s předchozími roky? Naprosto nechápu, jak se někdo může takto hloupě ptát a podléhat nějakým konspiračním teoriím o tom, že tento přední vědec je jenom placený reklamní maskot. Stačí se podívat na to, jaké skvělé vědecké projekty dělá a musí být jasné, že to je vědec s velkým V. Tolik záslužné práce na záchraně světa se vykonalo na očkovací frontě a líbezná tvář soudruha Maďara nás laskavě provázela celým tím složitým údobím. Tolik lidí naočkovaných nejlepší západní vakcínou, výtvorem moderní vědy a přesto jich teď umírá nejvíc. Což je způsobeno tím, že covid-19 je mrcha silná, že někdy sem tam i očkování přemůže. Ale co teprve, kdyby nebyl nikdo očkovaný, to by se válely mrtvoly na cestách, chodnících v parku a vlastně všude. Celé by se to rozjelo, nemocnice by byly přeplněné a personál by nám zmíral únavou. Cože? Jaká logika zase? Že když bylo míň očkovaných a virus silnější, tak se míň umíralo na covid-19, jak tvrdí sám soudruh Maďar, tak to vlastně znamená, že očkování spíše … Tady už to raději doplňovat nebudeme. Protože co? Protože to by byla zvlášť ošklivá dezinformace. Očkování zachraňuje životy, to je nad slunce jasnější. Neboť sám pravdomluvný ministr zdravotnictví Válek prohlásil, že očkování je nejlepší zbraň, co proti této hrůzné nemoci máme. Což mu neochvějně věříme. Ani by nikoho nenapadlo pochybovat, že by nás očkování nemohlo spasit.

Nevěřte obchodníkům se strachem

Cože? Že soudruh Maďar říká, že nespasí? Tak to naprostá pravda a nelze o tom ani trochu pochybovat. Že je to v rozporu s tím, co tvrdí Válek? Tak to máte nějaké špatné informace, protože je to naprosto ve shodě a věříte dezinformacím. Víte, věc se má tak. Očkování nás pochopitelně spasí, ale ne zcela, tak jako částečně. Protože ta spása je souborem složitých řešení a vhodnou kombinací dalších opatření, které v součinnosti společně vytvoří to spásání kapacit, ehm, zatracená čeština, spasení kapacit našeho zdravotnictví ve prospěch občanů. Takže soudruh Válek vlastně také tvrdí, že to není samospasné řešení, ale tvrdí to negativně. Tak jednoduché to na pochopení je. Žádný rozpor, žádná dezinformace, ale naprostá shoda, vědecký koncensus všech odborníků. Nemůžete prostě věřit dezinformátorům, co zasévají strach, těží z vašich pochopitelných obav a nabízí jednoduchá řešení. Soudruh Maďar žádné takové věci ani trošičku nedělá. Když sem tam pustí nějakou hrůzu, tak jenom proto, aby společnosti pomohl. Protože on už je prostě takový dobrák od kosti a nemůže jinak, než nás zachraňovat i proti naší vůli. Takové zlaté srdce má. My nikoho nestrašíme, ty kříže na náměstí za mrtvé byly jenom takové škádlení, abyste byli zodpovědnější a šli se očkovat. Což mne tak napadá, pročpak je nemalujeme teď? Když to říká soudruh Maďar, tak to jistě bude plná pravda, že více lidí umírá. To bude chtít velice dobré politické vysvětlení. Nemalují se, protože by se lidi setkávali a roznášeli nákazu, takže je to vlastně velice zodpovědné a nijak to nesouvisí s tím, že u moci je vláda, se kterou politicky souzníme. To jsou pomluvy.

Ale pořád tady máme infekčnější subvarianty BQ.1, BQ.1.1 a BF.7

Musíte si uvědomit, že se zimou pak přijdou subvarianty, které jsou infekčnější, lidé budou mít sušší sliznice a tak se jich více nakazí. Proto všechny necháme dusit v respirátoru, což samozřejmě situaci prudce vylepší. Rozhodně jsou odporné dezinformace, že dlouhodobé nošení respirátoru má záporný vliv na zdraví. Jakmile si ho dáte na své dýchací cesty, nic vám nehrozí. Cože zase? Jaká zas k čertu logika? Že soudruh doporučuje větrání a to i v době, kdy se vytvoří lepší podmínky k tomu, aby respirační viry víc cirkulovaly? No a co? Ach, ti vychytralí dezinformátoři, jak vtipně z toho dovodili, že doporučené větrání by znamenalo při platnosti obou tvrzení, že chceme, aby lidé byli víc nakažení. Vůbec tomu nerozumí, tihle obchodníci se strachem. Samozřejmě myslím proruské dezinformátory, ne soudruha Maďara a navíc všichni víme, že logika je projevem sympatií k bílé nadřazenosti. Nicméně zpět k problému. Vysvětlení je naprosto jednoduché a přehledné. Otevřou se okna vždy jen při nasazených respirátorech. Tím virus může cirkulovat za příhodných podmínek, ale zdravý zůstane, kdo respirátor nasune. Naprosto nic se nemůže stát, pokud máte respirátor proti prachu. Že je to k ničemu, je naprostá dezinformace. Tak snadné je vysvětlení. Navíc to má tu nádhernou výhodu, že kvůli častému větrání snadno udržíte teplotu hluboko pod předpokládaným limitem 18°C. Takže se otužíte, svým utrpením zkrušíte Putina a ještě jako bonus si zachováte zdraví. Protože u lidí zvyklých na vyhřáté pokoje má dlouhodobější pobyt v chladu ty nejlepší účinky a nikdy nekončím ničím takovým jako nachlazením. To pak bude dezinformace, že tu chřipku, co budete mít, prohlásíme za covid-19 a budeme tklivým hlasem prohlašovat, ale my vám to říkali. To už je čistokrevná konspirační teorie. Protože moc nerozumím cizím slovům, tak jsem se podíval, co to je ta teorie. Z toho, co se tam píše hned v prvním odstavci o významu slova, mám pocit, že bychom měli tohle slovní spojení přestat používat, protože je politicky velice škodlivé pro naši správnou věc.

Nezapomínejme ale na děti

Soudruh Maďar, díky své ušlechtilé duši, myslí i na děti. Ty samozřejmě zavřeme doma, protože ty malé kontejnery plné virů jsou nebezpečnou časovanou bombou. Všichni věděli, že otevřením škol v září se situace zhorší, a přesto neposlechli dobře míněné rady cituplných dobrodějů a pustili ty virové nálože na dvou nohách do škol, aby tam dovršily dílo zkázy a hubily tak zranitelné skupiny. Možná bude nutné přistoupit znovu k uzavření škol, protože to se u této skupiny projevilo jako naprosto výborné opatření, které zastavilo šíření viru a masové vymírání ohrožených druhů. Bez tohoto opatření by to tu vypadalo jako v permu, zeptejte se Flégra. Vůbec ty děti jsou takový nějaký nepatřičný neduh, zatěžují planetu a vypouští 50 tun sodovkového plynu za rok. Odkaz nechávám v němčině, protože tak je to o dost hrůznější. Když si představíte, že tahle feministická učitelka učí vaše děti, opravdu je chcete pouštět do třídy? Co kdyby přešla od teorie k praxi? Chápu, že to zatím není generální linie, ale paní učitelce to opravdu politicky myslí. No a my víme, jak to je, že? Nejdřív pokusný balónek, pak nekonečná diskuse, totální rezignace veřejnosti a najednou tu budou něco jako emisní povolenky na děti. Dostal jsem vás, to je naprostá dezinformace. Takhle to přece vůbec nikdy neprobíhá, že ne?

Průlomový objev – respirační nemoci hrozí v zimě

Ale zpět k problému. Soudruh Maďar analyzoval australská data a učinil průlomový objev. I u nás se po Vánocích naplno rozjede chřipková sezona spolu s respiračními chorobami. Chřipka v zimě, naprosto nečekané. Ještě, že máme ty data z Austrálie. Bezproblémově se dají použít na naše podmínky, protože stav a uspořádání našeho státu se nijak neliší od protinožců a jsou tak snadno přenositelná. Naprostá genialita soudruha Maďara se projevila tím, jak z těch dat dovozuje, že také bude více chorob dýchacích cest v zimě. Neuvěřitelné! Přemýšlím, zda to není na Nobelovu cenu za nákazozpyt (epidemiologii). Vím, že se taková neuděluje, ale uznejte, že tenhle objev by si to zasloužil. Nevím jak vás, ale mne tím naprosto přesvědčil o svých nedostižných vědeckých schopnostech a přesném úsudku. Jsem zcela ohromen a cítím, že to je odborník na svém místě. Proto považuji za nejlepší ho ve všem poslechnout a ihned udělat, co požaduje, protože jinak zemřeme. Cokoliv, co tomu rozhodnutí odporuje, jsou sprosté dezinformace. A těm už přece dávno nevěříme, protože víme, že jsou nástrojem proruských živlů ve společnosti. Píchněte si včeličku, nasaďte si respirátory, je to jen na chvilku a uvidíte, že příštích čtrnáct dní rozhodne!

 

Josef Vohnout

Redakce

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (35 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
24 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-)