5.11.2022
Kategorie: Multikulturní soužití

USA: Univerzita nabízí všem bělochům, že za 85 tisíc dolarů ročně je naučí, aby sami sebe nenáviděli

Sdílejte článek:

SLOVANKA

Protibělošský rasismus je dnes v kurzu – a to zejména v USA, odkud se však tato nedílná součást dnešní ideologie šíří o do Evropy. Dnes je přínosné, když si každý běloch sype popel na hlavu a vyjadřuje k vlastní rase opovržení či dokonce nenávist.

A nemusíte se obávat, pokud vám příliš nejde nenávidět sami sebe jen proto, že jste běloši, můžete se této sebenenávisti lehce naučit. Vzhledem k ceně jsou tato studia vhodná spíš pro movitější Američany.

Chcete-li navštěvovat University of Chicago jako vysokoškolák a žít na akademické půdě, zaplatíte sice celých  85,536 dolarů ročně,   ale stojí to jistě za každý cent. Za tyto peníze totiž může jakýkoli Američan poslat svého syna, dceru nebo potomka neurčitého pohlaví řešit některé skutečné problémy, které dnes trápí americkou společnost.

Mohou absolvovat kurz s názvem „Problém bělošství“, který je součástí univerzitních osnov studijního oboru „Kritická rasa a etnická studia„. Ano, zaplatíte 85 536 dolarů za tuto hrubou rasistickou indoktrinaci.

Jak byste mohli očekávat, celá věc je zahalena do hromady pseudointelektuálních slov nabitých oblíbenými univerzitními módními hesly dneška, ale ve skutečnosti to všechno může být shrnuto na „bílí lidé jsou zlí utlačovatelé, nebílí lidé jsou vznešené oběti“.

Katalog univerzity 2022-2023 uvádí, že „program BA v kritických rasových a etnických studiích (CRES) nabízí interdisciplinární učební plán, který vede studenty k prozkoumání procesů, kterými byli členové lidské populace konstruováni jako rasové a etnické skupiny, a politických, historických, sociálních a kulturních dopadů.“

Myšlenka je taková, že bílí lidé vynalezli rasové kategorie a pak je použili k utlačování těch, kteří se vymykali klasifikaci, kterou si sami vytvořili.

Studium tohoto oboru „trénuje studenty, aby kriticky a srovnatelně přemýšleli o různých způsobech, jakými byly rasa a etnicita konstruovány v různých částech světa a v různých historických obdobích.“

Děsivá a oplzlá část přichází dále: „Se zaměřením na dobývání, podmaňování, genocidu, otroctví, segregaci, migraci a diaspory, stejně jako odpor vůči těmto historickým a současným praktikám podmanění, CRES vyzývá studenty, aby prozkoumali politické, sociální a kulturní praktiky a instituce menšinových nebo marginalizovaných populací v předkoloniálním, koloniálním a postkoloniálním prostředí. “

Netřeba dodávat, že na univerzitě neexistuje vůbec žádná diskuse o „dobývání, zotročování, genocidě, otroctví, segregaci, migraci a diasporách“ spáchaných jakýmikoli nebílými lidmi, například Araby, u nichž má otrokářství nejdelší tradici.

Univerzita ohledně kolonialismu dále uvádí: „Tyto populace zahrnují například domorodé národy v Americe, Africe, Austrálii a jinde, které byly podrobeny subalterním pozicím kolonizátorů v jejich vlastních domovinách, a populace napříč Amerikou, které pocházejí z Afriky, Asie, Evropy, Karibiku, Latinské Ameriky, stejně jako diasporické komunity v této zemi, které byly vystaveny trvalým globálním procesům rasizace a jejímu materiálnímu dopadu.“

Je samozřejmě již předem jasné, že o islámském dobytí Blízkého východu, severní Afriky a Persie a následném podrobení původních obyvatel a zničení domorodých kultur se nebude diskutovat. Existuje pouze jedna skupina, která je zde cílem, a tou jsou běloši, kteří jsou levicí prezentováni jako ohniska zla v moderním světě.

Redakce

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (20 votes, average: 4,95 out of 5)
Loading...
17 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-)