30.9.2022
Kategorie: Společnost

Extremismus … co to je?

Sdílejte článek:

EVA HRINDOVÁ

Vládní politici a mainstreamová média hojně nálepkují kohokoliv, kdo se jim nehodí do krámu, nálepkou extremismu. Ale co tím vlastně myslí? Slyšeli jste je někdy popsat, co to podle nich znamená? Kdo nerad papouškuje a rád si vytváří vlastní názory, musí být zmaten.

Protože všechny označené “extremisty” spojuje několik společných témat: Odmítají cenzuru, respektují názory občanů, kladou důraz na svobodné rozhodování lidí a zemí, nechtějí se chovat lokajsky, jsou odhodlaní hájit zájmy České republiky. Kritizují špatnou politiku, která uvrhává lidi do bídy a nelíbí se jim ani centrálně řízená ekonomika, která nahrává bohatým koncernům a likviduje menší české firmy. Toto všechno slyším od “extremistů”. V čem tedy tkví ten extrém? V důrazu na svobodu a prosperitu vlastních občanů? Fakt to je extrémní???

Opravdu bych ráda slyšela definici extremismu od našeho premiéra, který se touto nálepkou rád ohání při označování svých kritiků.

Co je podle něho extrémní politika? Podle všeho považuje za extrém vše, co je rozumné, co pomáhá občanům a co chrání zájmy České republiky!

 

EVA HRINDOVÁ, FB

Redakce
Latest posts by Redakce (see all)

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (19 votes, average: 4,58 out of 5)
Loading...
22 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-)