13.9.2022
Kategorie: Ekonomika

Zločinne zastropovani

Sdílejte článek:

LADISLAV VĚTVIČKA

Je zajimave sledovat, jakyma metodama polityci pokračuju ve zločinne likvidaci česke ekonomiky, česke koruny a cileně připravuju katastrofalni krach. Masivně s tym začal už slovensky premier česke vlady.

Pod plaštikem uměle vybičovane hysterije z koronopodfucku rozfofroval stovky miliard korun, kere zmizely v nenavratnu a nastartovaly přišernu inflaci.

Ukrajinsky premier česke vlady pokračuje ve zločinnem jednani a enem včerejšim rozhodnutim o tzv. “zastropovani” sam přiznava, že zpusobi dluh 130 milijard.

Takže misto teho, aby vlada přimo prodala lidem eletryku, keru si sami levně vyrabime, bude rozdil mezi vyrobni cenu (pro zjednodušeni 1.000,-Kč/MWh) a zastropovanu cenu (9.000,-Kč/MWh) ponechavat mezinarodnim energetyckym špekulantum. Prachy za zastropovani pak zebere z kapes tych, keři plati daně.

To si opravdu ty fialove surikaty mysli, že lidi su taci hlupi, anebo zaměrně vyhaňaju lidi do ulic s cilem vyprovokovat nasili?

Ladik Větvička

Redakce

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (60 votes, average: 4,83 out of 5)
Loading...
70 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-)