22.8.2022
Kategorie: Společnost

Britský mainstream de facto potvrzuje, že nařízené lockdowny zvýšily úmrtnost, zničily prosperitu a nechránily před virem

Sdílejte článek:

SLOVANKA

Jistě jste již tuto informaci, která se jako první objevila ve Velké Británii, také zaznamenali. V momentě, kdy byly lockdowny vyhlášeny, bylo myslícím občanům jasné, že ve svém důsledku přinesou mnohem víc obětí než nějaký covid.

Ostatně, pokud mohly být otevřené supermarkety mamutích korporací, ale malé obchůdky, restaurace a různé služby, kde se většinou sejde mnohem méně lidí, byly uzavřené, bylo jasné, že důvodem zavádění lockdownů není ochrana před virem, ale právě první zásadní krok vstříc tzv. Velkému resetu, tedy ke světu, kde nikdo nic nevlastní (samozřejmě mimo těch nahoře) a vše se sdílí.

Nyní se již oficiálně přiznává to, co bylo všem myslícím jasné od prvního dne nuceného uzavření mnoha provozoven, z nichž nejedna dospěla ke krachu. A ty z nich, které lockdowny nezlikvidovaly, zlikviduje přicházející krize.

Nejnovější údaje britského úřadu pro národní statistiku (ONS) naznačují, že účinky „lockdownu“ poškozují více lidí, než kdy zabil „Covid“, což potvrzuje i britský mainstreamový tisk.

Týdenní údaje ONS ukazují, že bylo hlášeno o více než 10 000 úmrtí navíc, tedy nad běžný týdenní průměr.

Protože žádné z těchto nadměrných úmrtí nebylo spojeno s ‚Covidem‘, tisk je nazval skutečnými náklady na lockdowny, přičemž některé noviny tvrdí, že lockdown zabije více lidí než Covid.

Nakonec i nejzatvrzelejším svědkům covidovým muselo být ve finále jasné, že lockdowny spíš škodí než aby jakkoli pomáhaly. A to nejpozději poté, kdy i oficiální místa potvrdila, že „Covid“ přežilo 99,5 % lidí, kteří se jím nakazili.

Mnoho odborníků v oblasti ekonomie, statistiky, epidemiologie a virologie, kteří na nebezpečí lockdownů upozornili, bylo systémem zatracováno a dehonestováno. Politici jistě věděli, že svým zemím škodí, ale příkaz zněl jasně: zlikvidujte ekonomiku, jak to jen jde. A je pravda, že mnozí to vzali velmi vážně, ostatně, naše země patřila k těm s nejdelšími lockdowny v Evropě. Školy jsme dokonce měli uzavřené bezkonkurenčně nejdéle.

Každý, kdo měl špetku zdravého rozumu, na to, že lockdowny budou v důsledku škodit, mohl přijít sám. Vypnutí zdravotnictví a kolaps ekonomiky nikdy neskončí dobře. Pokud však chcete zabíjet lidi a udělat z rozvinuté ekonomiky rozvojovou, v tom případě je to skvělý plán. Uzavřené zdravotnictví zajistí dostatek mrtvých díky neléčeným nemocem s covidem nesouvisejícím (nebo jejich příliš pozdní odhalení) a uzavřené provozovny, jejichž příjmy je navíc nutno nějak kompenzovat, pak přispějí k hospodářskému propadu.

A to vše se povedlo skvěle, ostatně, v tomto oboru jsme patřili mezi šampiony, dokonce jsme se skutečně dokázali přesunout ze škatulky rozvinutých zemí mezi ty rozvojové. Tato vláda pak v destrukci pokračuje, jen poněkud jiným způsobem – přes sebevražedné protievropské sankce.

Není to však  jen o nadměrném počtu úmrtí nebo zničené ekonomice. Všude, kde byly lockdowny zaváděny, nyní poukazují na jejich dopad na duševní zdraví, vzestup alkoholismu, domácího násilí a obezity, dopad na děti, které si odvykly chodit do školy, sebepoškozování dospívajících a tak dále a tak dále.

Ale tyto dopady jistě politici, kteří lockdowny zaváděli, předem velmi dobře znali.

Nebo snad myslíte, že politici nevěděli, co dělají? Pak jste velmi naivní. Samotná WHO lockdowny nedoporučovala.

V říjnu 2020 David Nabarro, zvláštní zmocněnec Světové zdravotnické organizace pro Covid-19, popsal lockdown jako „globální katastrofu“:

My ve Světové zdravotnické organizaci neprosazujeme lockdown jako primární prostředek kontroly viru […] zdá se, že do příštího roku bychom mohli mít celosvětovou chudobu zdvojnásobenou. Dětská podvýživa by se mohla minimálně zdvojnásobit… Tohle je strašná, strašná globální katastrofa.

A již v roce 2019 tatáž WHO nedoporučovala lockdown jako řešení jakékoli pandemie respiračních virů. Ale přesto ho politici zaváděli. Stále věříte, že za tím byla ochrana zdraví?

Odpověď na otázku „Je lockdown horší než Covid?“ byla známa již před zaváděním těchto restrikcí. To ovšem víme již více než dva roky.

Skutečná otázka, na kterou bychom se měli ptát zní: „Proč to nakonec přiznávají?“

Proto se podívejme na něco jiného. A to na souvislost, při níž se na nebezpečí lockdownů upozornilo. Ve Velké Británii se na něj totiž odvolávají až nyní v kontextu výrazně zvýšené úmrtnosti. Potřebovali pravděpodobně na něco svést velmi vysoká (a stále rostoucí) čísla nadměrné úmrtnosti nesouvisející s covidem.

Jen aby nešla na vrub tzv. „vakcínám“. Jenže podobně vysoká čísla nadměrné úmrtnosti se objevují i v zemích, kde lockdowny nebyly nebo se objevily jen okrajově. Například ve Švédsku, kde upozornili i na rekordně nízkou porodnost. A Švédsko, kde nebyly lockdowny ani povinné roušky a nebyla jediný den uzavřena jakákoli provozovna, má ovšem podobně vysokou proočkovanost na covid jako již zmíněná Velká Británie.

A jakoby „náhodou“ výrazně stoupla úmrtnost v nejproočkovanějších evropských zemích – Portugalsku a Německu.

O příčinách neobvykle nadměrné úmrtnosti v některých zemích můžeme samozřejmě jen spekulovat. Ale vyzrazení nebezpečnosti lockdownů bude zřejmě jednou z cest jak vysvětlit například náhlá, ničím nezdůvodněná úmrtí dříve zcela zdravých lidí, jichž poslední dobou v mnoha zemích přibývá.

Je tedy pravděpodobné, že nyní bude zprávu z Británie šířit mainstream po celém světě. Lockdowny jsou nebezpečné – a všechna další úmrtí budou jejich „důsledkem.“ Nyní však bude problematické zavádět lockdowny klimatické, jak již byly plánovány, případně budou muset být jinak koncipovány – bez uzavření škol, zdravotnických zařízení a ekonomiky.

Jenže – pokud ještě úmrtnost poroste nebo se udrží podobně vysoko jako nyní – jak budou třeba za rok nebo dva případnou nadměrnou úmrtnost zdůvodňovat? Stále lockdowny z roku 2020 a 2021?

 

Redakce

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (17 votes, average: 4,71 out of 5)
Loading...
7 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-)