8.8.2022
Kategorie: Společnost

Lhali nám o covidu i o vakcínách, a dobře to věděli. Kdy budou konečně potrestáni?

Sdílejte článek:

NESPOKOJENY

Lhali nám, lžou nám, a budou se snažit lhát nám nadále. To, co velká část společnosti už tuší, přestože si to někteří možná nechtějí připustit a přiznat, se dostává ven i oficiálními cestami. Ještě pořád se najdou i nezávislá média, která zveřejňují informace o tom, jaký covid byl a je podvod.

Deborah Birx, koordinátorka pro koronavirus v Bílém době za prezidenta Trumpa, ve své knize přiznala, že si opatření proti covidu vymýšlela. Spolu s Anthony Faucim lhali prezidentovi a Američanům o svých covidových protokolech. Měnila zprávy ohledně covidu a uváděla chybné informace ve jménu „veřejné bezpečnosti“. Dr. Deborah Birx si nejen vymýšlela pravidla, ale také měnila údaje o covidu a týdenní zprávy, aby státy měly důvody k eskalaci svých covidových protokolů.

„Sotva jsme přesvědčili Trumpovu administrativu, aby zavedli naši verzi dvoutýdenního lockdownu, už jsem se snažila přijít na to, jak ji prodloužit.“
Dr. Deborah Birx, koordinátorka pro koronavirus, USA

Dr. Birxová přiznala, že lhala, jak zastavit covid.

Fox News ve své reportáži informuje o knize Dr. Birxové, kde odhaluje, že spolu s doktorem Faucim lhali prezidentu Trumpovi o svých covid protokolech. Přiznává, že si vymýšlela a předkládala chybná a zmanipulovaná data v covidových hlášení.

„Věděla jsem, že tyto vakcíny neochrání před infekcí a myslím, že jsme to s těmi vakcínami přehnali. A lidé se pak obávali, že je to neochrání před závažným onemocněním a hospitalizací. Řekněme si na rovinu, že 50% lidí, kteří zemřeli na omicronovou vlnu byli starší očkovaní.“
Dr. Deborah Birx, koordinátorka pro koronavirus, USA

Dr. Deborah Birx lhala o vakcínách.
Covidové lži poradkyně prezidenta D. J. Trumpa dr. Deborah Birx – prosinec 2020 vs. červenec 2022

Bylo by naivní se domnívat, že k podobným manipulacím nedocházelo i u nás. Vláda spolehlivě sáhla do tábora covidových fanatiků (pardon „odborníků) s jediným správným pohledem na řešení situace, a ti samozřejmě potřebovali pro přesvědčení veřejnosti ta správná data. O manipulování s čísly, statistikami a jejich chybné interpretaci informujeme na webu Nespokojený dlouhodobě.

Krásnou ukázkou covidové propagandy je sám ministr Válek, která bez ohledu na reálná data dál přesvědčuje o nutnosti očkování čtvrtou dávkou a o tom, že nikdo očkovaný neskončí v nemocnici ani nezemře. Jestli tohle není veřejná lež od představitele státní moci, kterou by se okamžitě měly zabývat orgány činné v trestním řízení, tak co už potom je?

Covidové lži vládních „odborníků“. Bude stačit omluva?

V listopadu 2021 se na Akademii věd rozběhla petice podporující povinné očkování, kterou podporovali zejména prof Šebo a prof Hořejší, kterou podepsalo mnoho akademiků. Někteří textu věřili, jiní šli s davem. Kdo nepodepsal, byl divný… Doporučuji si přečíst znovu její obsah. Ta rétorika je šílená.

„Perverzní chápání svobody a demokracie naší společností je smrtící a nesmírně škodlivé.“

„Zavedení povinnosti očkování proti viru SARS-CoV-2 je nutné a účelné. Plně očkovaní lidé středního a mladšího věku po nákaze virem SARS-CoV-2 nepotřebují hospitalizaci a nedevastují fondy zdravotního pojištění. Pokud dosáhneme podíl 95 % očkovaných v populaci, z infekce SARS-CoV-2 se stane běžná rýma. Pacienti s nemocí COVID-19 přestanou plnit jednotky intenzivní péče a ohrožovat chod nemocnic. Náš život se vrátí do normálu a protiepidemické restrikce bude možné zrušit.“

Již tehdy to byla lež a situace v mnoha proočkovaných zemích ukázala během následujících měsíců, že očkování nechrání dostatečně ani před infekcí, ani před hospitalizací a úmrtím. A co víc, ukázalo se, že lidé, kteří nemoc prodělali a očkovaní nejsou, jsou chráněni mnohem lépe zejména před hospitalizací. Diskriminace neočkovaných byla protiprávní.
Prof Šebo text petice v průběhu času měnil. Text původní verze je zde.

Podepsalo ji kolem 6.6 tisíce uvědomělých občanů, elity (?) národa. A já se táži: „Jsou tito vědci schopní sebereflexe?
Omluví se někdo z autorů a signatářů nám, kteří žádnou lež nešířili, a uznají, že se tenkrát mýlili? Stydí se někdo z nich, že podepsal i tyto věty?

„Snahu vlády dotlačit odmítače očkování ke změně jejich zcestného přesvědčení účelovým používáním restriktivních opatření považujeme za nevhodný a nebezpečný alibismus. Mnohem poctivějším a demokratičtějším řešením situace je nařídit jim očkování zákonným způsobem.“

Obávám se, že odvážných bude málo. O to víc si vážím postoje vědců, kteří se statečně této ostudné akademické petici tehdy postavili.

 

Zdroje:
Dr. Birxová přiznala, že lhala, jak zastavit covid
Dr. Birx lhala o vakcínách

Redakce

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (32 votes, average: 4,88 out of 5)
Loading...
23 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-)