27.5.2022
Kategorie: Politika

Petr Fiala nám oznámil, že trpíme závistí

Sdílejte článek:

KATEŘINA DOSTÁLOVÁ

Závist. Petr Fiala nám oznámil, že trpíme závistí. Závidíme ukrajinským běžencům pomoc co jim poskytuje vláda. Děkování vystřídalo odsouzení. Odsouzení za pochopení. Pochopili jsme totiž, že ta pomoc těm opravdovým chudákům nikdy nepřijde. Ti umírají doma a těm posíláme zbraně. Pochopili jsme, že ti co přijíždí jsou nejenom ti co to opravdu potřebují, ale velká většina jsou také ti co nás přijeli navždy znovu okupovat. Nazývat ZÁVISTÍ historickou zkušenost může jenom člověk s amnézií a ne historik. Já tento odsudek Petra Fialy považuji za nebetyčnou urážku vůči nám všem. Proč to říkám?


Chtějí nás totiž znovu donutit žít s národem a lidmi, kteří v nás zanechali neuvěřitelnou hořkost ponížení a útlaku. NIKDY na to nezapomenu. Nechápu jak oni mohli zapomenout na všechny ty, kterým se tehdy staly tragédie jejich vinou.

Denně nám média ukazují soud s ruským vrahem. Ano, soud. U nás však nikdy žádné neproběhly. U nás proběhla zmizení bez soudů, bez satisfakce. Máme mít soucit, který s námi nikdy nikdo neměl. Nevěděl o tom a my jsme museli mlčet. To nejde. Jestliže tento fakt chce vláda přeskočit a dělat jakoby se tady nikdy nic nestalo, je to vláda, která není naše. Obviňujete nás ze závisti a pro svou kariéru jste obětovali naši paměť. Ano, pro svou kariéru, pro své pochvaly a jedničky s hvězdičkou ať už od ministra války USA, nebo Bruselu.

To, co teď říkám je nezpochybnitelná historie, kterou mažete ekonomickým rozvratem, kdy nikdo z nás nebude mít vůbec čas se zamyslet nad tím co provádíte s naší zemí. Vrháte ji zase zpátky do vazalství a do rukou těch, se kterými jsme tu léta v područí žili.

Za sebe říkám, že já si to nepřeji. Nepřeji si to, protože znám Rusa a nepoznám od něj Ukrajince. A ta do nebe volající věc je ta, že KREV NENÍ VODA.

Jsme v NATO a je lež, že nás chce Rusko napadnout. Ta válka není naše a my jsme země co pomáhá. Co po nás ještě chcete Petře Fialo?

 

Kateřina Dostálová

Redakce

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (27 votes, average: 4,85 out of 5)
Loading...
64 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-)