27.4.2022
Kategorie: Exklusivně pro PP, Ze světa

Americký expert: Jednota Německa a Ruska je pro nás jedinou hrozbou

Sdílejte článek:

PAVEL DUDR

Zde je video z Chicagského koncilu o globálních hrozbách, kde americký geopolitický prognostik George Friedman popisuje problém Ukrajiny z pohledu USA v roce 2015:


„Avšak myslím si, že idea „evropské výjimečnosti“ bude první obětí. Vznikne konflikt,….na Ukrajině….
Pokud jste Ukrajinec, je samozřejmé, že oslovíte v podstatě jedinou zemi, která vám pomůže, a to jsou USA….

Generál Hodges, velitel US Army v Evropě, navštívil Ukrajinu. Oznámil, že školitelé přijdou oficiálně, nejen neoficiálně… předal medaile ukrajinským bojovníkům, i když medaile se cizím nedávají. Řekl, že toto je jeho armáda….

Prvotní zájem USA, pro který jsme vedli války, první, druhou i studenou, je vztah mezi Německem a Ruskem. Protože jejich jednota je pro nás jedinou hrozbou. Proto se musíme ujistit, že k tomu nedojde….

Trik je v tom, že USA jsou připraveny udělat kolem Ruska „sanitární kordon“. Rusko si je toho vědomo a domnívá s, že USA chtějí rozbít Ruskou federaci.“(1)

Ještě lze citovat z článku
USA nesou vinu na dnešní ukrajinské krizi (2):

„ Janukovyč zrušil jednání s EU a přijal Putinovu nabídku. Vzhledem k tomu, že ruská půjčka byla téměř 20krát větší než půjčka EU a dohoda eliminovala možnost ruských sankcí a ponechala vztahy EU do značné míry beze změny, bylo to racionální rozhodnutí Janukovyče. …

Uniklý telefonní hovor, o kterém se předpokládá, že se uskutečnil  28. ledna 2014, mezi tehdejší náměstkyní amerického ministra zahraničí Victorií Nulandovou a americkým velvyslancem na Ukrajině Geoffrey Pyattem, který odhalil, že úředníci Obamovy administrativy byli zapojeni do plánu na svržení ukrajinského prezidenta Janukovyče a nahrazení jeho administrativy západními spojenci.  …“

Nakonec je zde video z 24.4.2022 (3), ve kterém Larry Johnson, bývalý analytik CIA, souhlasí s názorem, že na Ukrajině probíhá zástupná válka mezi NATO a Ruskem, a říká:

„ Takže tato potřeba války je živena ze strany Západu….

Nikdo mi nemůže ukázat jediný případ za posledních 50 let, kdy by ekonomické sankce fungovaly tak, že by změnily politiku nějaké země…. bolí mne to říkat, ale moje země je v čele snahy zničit Rusko….“ (3)

Prameny:
(1)Chicago koncil – příprava na válku s Ruskem (rumble.com) 
(2) The US is Culpable in Today’s Ukraine Crisis – by The Worm (substack.com)
(3) RUSKO ZŘEJMĚ PROVEDLO PROTI ZÁPADU OPERACI „QUICKSILVER“!!! Rozhovor s Bývalým analytikem CIA Larry Johnsonem (VIDEO 14 min, CZ Titl) – CZ24.NEWS

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (17 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...
18 komentářů

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

:bye:  :good:  :negative:  :scratch:  :wacko:  :yahoo:  B-)  :heart:  :rose:  :-)  :whistle:  :yes:  :cry:  :mail:  :-(  :unsure:  ;-)