21.4.2022
Kategorie: Společnost

Udávejte SPOLU(občany)!

Sdílejte článek:

PL/PETR ŠTĚPÁNEK

Odpověděl jsem na otázky týkající se nového vládního webu, který občany vybízí k udavačství.

Jak byste zhodnotil „řemeslné“ provedení této vládní stránky?
.
Řemeslné provedení ponechejme stranou, důležitý je obsah, a to je něco tak příšerného, že pro to snad ani nemám slov. Je to absolutní dno veškeré politiky, když sama vláda povyšuje udavačství na státní doktrínu. Jako by nestačilo, že koalice bruselské pětky nezákonným způsobem protlačila nouzový stav, jako by nestačilo, že Fialova vláda protiústavní cestou zavedla cenzuru, jako by nestačilo, že nás vládní šílenci, aniž k tomu mají mandát od občanů, zatahují do války, teď ještě si tihle fialoví bolševici přisvojili právo rozhodovat o tom, jaký je jediný správný názor na ukrajinskou válku, a pokud si dovolíte říkat něco jiného, štvou na vás udavače, ženou vás před soud a vyhazují z práce.
.
Povedla se autorům ta úvodní část s výběrem typických lží a přiřazených odpovědí na ně?
.
Ne, prosím pěkně, opravdu po mně nechtějte, abych ten nestoudný vládní paskvil jakkoli hodnotil.
.
Co říkáte ve druhé části uvedeným tipům na to, jak bojovat proti lžím a dezinformacím?
.
 Stejná odpověď.
.
Očekáváte, že padnou na ornou půdu výzvy k „nahlašování“ dezinformací?
.
Současná politická garnitura přivedla naši společnost do takového stavu, že někteří duševní mrzáci se na to práskání doslova třesou. Však se podívejte na sociální sítě, co tam někteří ubožáci sami na sebe prozrazují.
.
Jakým naším spoluobčanům je podle Vás tento projekt určen?
.
Je určen té největší spodině naší společnosti. Udavačům, kolaborantům, režimním dezinformátorům a manipulátorům, mentálním euro- a neo-bolševikům a jiným elfům. Novodobí Čurdové zase mají hody. Na vysvětlenou, Karel Čurda byl udavač, který nacistům napráskal úkryt parašutistů, kteří uskutečnili atentát na Heydricha. A propos. Čurda byl posléze zatčen, později odsouzen k trestu smrti a 29. dubna 1947 oběšen v Pankrácké věznici. Připomínám to jen na okraj, aby zainteresovaní věděli.
.
Jediná otázka, jež volá po odpovědi, je: Jak dlouho si tyhle totalitní praktiky od Fialovy vlády ještě necháme líbit? V Listině základních práv a svobod, jež je součástí naší Ústavy, se v článku 23 píše: „Občané mají právo postavit se na odpor proti každému, kdo by odstraňoval demokratický řád lidských práv a základních svobod, založený Listinou, jestliže činnost ústavních orgánů a účinné použití zákonných prostředků jsou znemožněny.“ ️
.
Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (26 votes, average: 4,85 out of 5)
Loading...
37 komentářů