Mírová invaze Vladimíra P. versus Bidenova politika šíleného západního socialismu

Sdílejte článek:

KAREL KŘÍŽ

kkriz18V podstatě vůbec nevím co je horší. Svět se v prdel obrátil a my jsme nuceni žít v době psychicky narušených vládců s obrovskou mocí a naprosto nepředvídatelnými myšlenkami či reakcemi. Vrátili jsme se do Brežněvovy éry studené války, kdy jeden neví dne ani hodiny, kdy může vzniknout globální konflikt. Hlavní role si rozdělili president Ruska Putin a president USA Biden. Oba se jeví jako narcistní psychopati, ten americký ještě navíc napolo dementní.

Kdo tedy primárně za současnou politickou katastrofu na světové scéně může? Oba tito muži, ruku v ruce. Oba mají plné huby světového míru a prosperity, ale jejich činy jdou přesně opačným směrem. Jeden by chtěl vojáka NATO pomalu v každé děrévni na Ukrajině, druhý by chtěl obnovovat SSSR. A jdou za svým cílem přes mrtvoly. Propagandistické bubny duní, armády se hýbou, vojáci střílí, lidé umírají. Ani jeden nemá stále dost. Apokalypsa se zdá neodvratitelná.

Ptáte se, na kterou stranu se postavit? Kterého podpořit, aby byl alespoň náznak dobrého řešení? Putina s Čínou za zády nebo Bidena a jeho nohsledy ze socialistické EU? Kdo je lepší?

Není tady dobrá volba. Důstojník KGB Putin má v sobě sovětskou imperiální rozpínavost a kam šlápne noha ruského vojáka považuje za svoje území. Rusové se nikdy nesmířili s porážkou sovětského bloku a Putin by jim rád vrátil jejich víru v bolšuju mať Rus, kolem které bude mnoho satelitů, které mohou ovládat a drancovat. Chtěl by jim vrátit víru ve světovou velmoc, když se na konci minulého století ukázalo, že místo toho jsou jen jedna velká zbídačená Potěmkinova vesnice a nebýt obrovských zdrojů surovin, chcípaj tam dnes na Rusi hlady. Tak alespoň chrastí zbraněmi a hrají si na impéruim. Bohužel impérium, které ani přes obrovské nerostné bohatství není schopno zajistit rozumné bohatství a prosperitu vlastním lidem.

Západní komunista Biden však není řešením o nic lepším. Dementní Joe jen těžko pobírá alespoň základní atributy svého úřadu, natož pak aby dokázal přicházet s relevantními řešeními světových problémů. Je naprogramován na podkuřování černochům, klimaalarmistům, buzerantům, transgenderům a dalším úchylným menšinám, aby Demokratická partaj měla dostatek voličů, ale chtít po něm nějaké racionální politické kroky není možné. Je to loutka Deep State, která má za úkol zničit tradiční euroatlantickou civilizaci a přetvořit svět na rasisticko – zelenou – LGBT Sodomu Gomoru, pro kterou bude hlavním nepřítelem tradiční bílá pracující populace.

Co z toho tedy vyplývá pro nás jako obyvatele malé zemičky v srdci Evropy? Neadorovat ani Putina ani Bidena a jejich nohsledy. Oni na nás z vysoka kálí. Nezachrání nás ani Putin se svojí armádou, ani Biden se svou propagandistickou mašinérií. Ani Čína, a už vůbec ne EU. Buďme schopni se na věci dívat s nadhledem. Nemyslete si, že báťuška Putin je hodný a Biden zlý, či naopak. Oba dva hájí jen svoji moc a peníze. Na nějaký světový mír a dobro serou. Až si toto uvědomíte, bude vám líp.

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (44 votes, average: 3,48 out of 5)
Loading...