3.2.2022
Kategorie: Kultura a tipy

3 rady, jak vybrat a výhodně pořídit inzulinové jehly

Sdílejte článek:

Trápí vás cukrovka a potřebujete najít řešení, jak si co nejvíce usnadnit aplikaci inzulinu? Bez jehel se neobejdete, ale když si zvolíte ty správné, můžete snížit bolestivost vpichu a udělat užívání inzulinu o poznání snesitelnější. Při výběru pomůcek pro diabetiky samozřejmě záleží i na cenách. S výhodnými a kvalitními nákupy všeho potřebného vám pomůže i následující článek.

Kvalita zpracování

Aby bylo používání inzulinové jehly co možná nejvíce pohodlné a snížilo bolestivost vpichu, je nutné zvolit kvalitní řešení. Na trhu existuje hned několik různých značek inzulinových jehel, ze kterých si můžete vybírat. Známkou kvality jsou parametry, jako jsou fasetovaný hrot či například tenké stěny pro rychlejší proudění kapaliny. Kromě toho je dobré, aby měla jehla silikonový povrch, což sníží tření a zmírní tak bolestivost vpichu. Dnešní inzulinové jehly tak nabízí maximální možný komfort pro dávkování inzulinu nezbytného pro život s cukrovkou.

Kompatibilita s injekčními pery

Pro snadné dávkování inzulinu se využívají injekční pera. Do nic se jehla jednoduše zacvakne. Při výběru nových jehel je tak důležité sledovat, jestli jsou kompatibilní právě s vaším perem. V opačném případě není možné zajistit optimální použití. Důležitý je i správný rozměr jehly, kdy je opět k dispozici několik různých variant.

Výhodná cena za větší balení

Jestliže máte vybraný vhodný typ inzulinové jehly, přichází na řadu zakoupení dostatečně velké balení. U menších balení většinou platí, že cena za jeden kus je vyšší v porovnání s nákupem balení o více kusech. Navíc tak vyřešíte potřebu jehel na delší dobu, protože pro zachování maximální hygieny při vpichu je nutné vždy použít novou. Na specializovaném internetovém obchodě navíc najdete i další pomůcky pro diabetiky a vše za výhodné ceny.

(PR)

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 2,33 out of 5)
Loading...