31.1.2022
Kategorie: Ze světa

V progresivním remaku Sněhurka ztmavla a byli odstraněni prý příliš urážliví a zpátečničtí trpaslíci

Sdílejte článek:

SLOVANKA

Jeden klasický film za druhým je progresivisty likvidován a ve jménu současné ideologie jsou tak z již natočených starších filmů vystříhány údajně nevhodné scény. Stejně tak jsou remaky filmů a pohádek změněny tak, aby odpovídaly požadavkům současné ideologie, avšak z původní verze filmu zůstávají v té nové jen rezidua. Nezasvěcený divák by tak ani nemusel poznat, o jakou původní pohádku či film se jedná.

Možná jste již před časem zaznamenali, že tvůrcům se zdála původní Sněhurka z pohádky „O Sněhurce a sedmi trpaslících“ příliš bílá, takže se rozhodli tuto roli obsadit hispánskou herečkou. Jenže vadili i trpaslíci, protože podle herce ze seriálu „Hra o trůny“ jsou v pohádce příliš urážliví a zpátečničtí. I na jeho přání tak byli trpaslíci zrušeni a nahrazeni mystickými postavami. Trpaslíci se ovšem nyní začali bouřit, neboť sedm herců velmi malého vzrůstu, kteří měli jinak roli jistou, nyní přijde o práci a tedy i o peníze…

Trpasličí hercizuřivě reagovali na rozhodnutí Disneyho zrušit sedm trpaslíků z remaku Sněhurky poté, co je hvězda Hry o trůny Peter Dinklage označil za urážlivé a řekli, že je tento krok připravil o práci a šanci naplnit to, co je pro některé z nich vysněnou rolí.

V rozhovoru pro DailyMail.com poté, co se Disney rozhodl „předělat“ postavy, několik herců a agentů uvedlo, že mnozí z nich by rádi přijali práci, kterou Dinklage – vítěz Zlatého glóbu, který dostal 1,2 milionu dolarů za epizodu Hry o trůny – nazval „zpátečnickou“.

Herci tvrdí, že Dinklage není autoritou na to, co komunita jako celek považuje za urážlivé a že zrušením rolí jim Disney udělal mnohem více škody než užitku.

Někteří nyní prosí Disney, aby role vrátil a dal jim šanci na konkurz na ně.

„Je mi špatně, když si pomyslím, že existuje sedm rolí pro trpaslíky, kteří nemohou dostat normální role, nebo velmi vzácné role, a nemají práci kvůli tomuhle chlapovi. Peter Dinklage je pravděpodobně největší trpasličí herec všech dob, ale to z něj nedělá krále trpaslíků,“ řekl  Dylan Postl, který hrál 10 let skřítka Hornswoggle ve WWE a také hrál v The Muppets.

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (23 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...