14.1.2022
Kategorie: Politika

Kausa Djokovic: Vzpoura neschopných pokračuje

Sdílejte článek:

EVA HRINDOVÁ

eva-hrindovaTak vyhostili Djokovice. Tak definitivně dokonali politickou zkázu sportu. Slaboši se radují, protože jejich silnější soupeře budou vyřazeni a i ti méně úspěšní si konečně sáhnou na velké výhry. A o nic jiného nejde. Silné vyřadit, poslušné odměnit.
 

Smutné je číst diskuse pod články. Mnozí krok Austrálie schvalují. Jako supi cítí mršinu, na které se budou moct přiživit. Protože to se neděje jen ve sportu. Už nebudou rozhodovat schopnosti, vytrvalost, odolnost a morálka. Budou rozhodovat byrokrati a to je šance pro slabé a neschopné. Nastoupený trend bude pokračovat, protože neschopných je vždycky více a ti si nenechají ujít příležitost jak si kopnout do talentovaných a silných.

Silná společnost si úspěšných a silných váží. Protože z jejich úspěchu má prospěch i ta méně úspěšná část společnosti. Ubohá společnost do silnějších kope. Dlužno podotknout, že to kopání je zároveň kopání si vlastního hrobu. Likvidací odolných jedinců slábne celá společnost. A taky chudne…

My máme novou vládu, která je esencí vzpoury neschopných. Na Babiše nestačili, záviděli mu a jejich nenávist byla tak silná, že spojili i nespojitelné. Porazili ho jen taktak a teď jsou opojeni svým “vítězstvím”. A stejně jako jásající tenisté, kteří se bez jediného pinknutí do míčku zbavili silného soupeře, naše vláda ještě neví, že jásají nad svým koncem.

Starý svět končí, chvilku to bude hodně nepěkné, možná si sáhneme na dno, ale přežijí jen ti nejsilnější a věřte mi, že to nebudou ti, kteří se dnes podvolují nebo dokonce těm slabochům u moci slouží.

  • evahrindova.cz
Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (43 votes, average: 4,60 out of 5)
Loading...