26.12.2021
Kategorie: Multikulturní soužití

Muslimka žijící na Západě: „Vánoce nás urážejí, ti, kdo je slaví, jsou islamofobové“

Sdílejte článek:

SLOVANKA

Pokud by se mělo jednat o muslimku, která žije v nějaké muslimské zemi, pak by snad ani nebylo třeba se o tomto případě zmiňovat. Jenže tato muslimka – od prvního pohledu fanatička – žije v některé, blíže nespecifikované západní zemi, zřejmě v Evropě. To ovšem není podstatné. Důležité je, že je jen další, kdo nám říká, že muslimům neislámské tradice, zvyky a především jiná náboženství vadí.

A vadí jim i v zemích, kde zatím není dominantní islám. Logické by bylo se ptát, co v těchto zemích dělají? Mnozí se již na Západě narodili, další sem přichází. Jde ovšem o džihádisty, kteří tak plní jedno z nejdůležitějších poslání každého muslima. Tímto posláním je obsazení nemuslimských zemí a jejich islamizace.

Muslimka v nikábu si stěžuje na oslavy Vánoc, které jsou prý pro muslimy urážlivé a ten, kdo Vánoce slaví, je údajně islamofob.

Jde o další důkaz toho, že muslimům oslavy Vánoc, ale i Velikonoc a jiných neislámských svátků vadí a jejich snaha je potlačit či jakkoli narušit bude stále viditelnější s tím, jak se budou i nadále počty muslimů v Evropě zvyšovat. Co jiného jsou nedávné snahy EU o vymazání pojmu Vánoce? Co jiného je nazývání Vánoc či Velikonoc slovem „svátky“ nebo „prázdniny“?  Co jiného je nazývání vánočních trhů „zimními trhy“?

 

 

 

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (34 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...