23.12.2021
Kategorie: Multikulturní soužití

Těhotný babochlap si stěžoval na to, že byl v porodnici oslovován jako matka

Sdílejte článek:

SLOVANKA

Můžete si nechat narůst vousy, odříznout prsa, oblékat se jako muž a dokonce získat protetický penis, ale schopnost porodit znamená, že jste biologicky žena. A VŽDY budete. Jak tragické je, že školy nutí malé děti věřit, že pohlaví je volba a existuje více než 100 pohlaví, když ve skutečnosti věda a dlouhodobé zkušenosti dokazují opak. I když zde vždy byli jedinci, kteří si měnili pohlaví, jednalo se o okrajovou záležitost. Nyní je to ovšem něco, co se dokonce veřejně propaguje a cpe dětem do hlav už od školky.

Těhotná žena, která předstírá, že je muž, si stěžovala na to, že ji zdravotní sestry při porodu v nemocnici nesprávně pojmenovaly jako „mámu“. 37letá biologická žena Bennett Kaspar-Williams z Los Angeles se rozhodla změnit pohlaví před deseti lety.

Williams, který se nyní „identifikuje“ jako muž, se v roce 2019 oženil s mužem. „Vždycky jsem věděl, že je tu možnost, že moje tělo může dosáhnout těhotenství, ale nebylo to něco, co jsem kdy chtěl dělat, dokud jsem se nenaučil, jak oddělit funkci mého těla od jakýchkoli pojmů pohlaví,“ řekl Williams.

„To je důvod, proč je tak důležité, abychom přestali definovat „ženství“ z hlediska „mateřství“, protože je to falešná ekvivalence, že všechny ženy se mohou stát matkami, že všechny matky nosí své děti, nebo že všichni lidé, kteří nosí děti, jsou matkami,“ dodal Williams.

Bennett porodil císařským řezem v říjnu 2020 chlapce jménem Hudson. Ale později si stěžoval na to, že byl v nemocnici „špatně genderován“, a řekl:
„Jediná věc, která mi způsobila problémy ohledně mého těhotenství, bylo špatné genderové zařazení. To se mi stalo, když jsem dostával lékařskou péči v těhotenství.

 jediná věc, která mě způsobila dysforii ohledně mého těhotenství, byla misgendering, který se mi stal
„Podnikání v těhotenství – a ano, říkám podnikání, protože celá instituce péče o těhotné v Americe je soustředěna kolem prodeje tohoto konceptu mateřství – je tak propletené s pohlavím, že bylo těžké uniknout nesprávnému pohlaví,“ stěžoval si Bennett.

„Dokonce i s plnovousem, plochým hrudníkem a mužským genderovým markerem na všech patřičných místech si lidé nemohli pomoci a začali mi říkat ‚máma‘, ‚matka‘ nebo ‚madam‘. To bylo to, co mě přimělo k dysforii.“

„Nic mne neposiluje víc, než když můžu říct, že jsem táta, který stvořil své vlastní dítě.“

Co k tomu dodat? Snad jen, že dřív by něco takového skončilo ve svěrací kazajce, dnes je to ovšem vážená celebrita…

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (27 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...