15.10.2021
Kategorie: Společnost

Pár slov o špitále

Sdílejte článek:

RED HOOK

Tak máme po volbách. Skončily v sobotu a v neděli se slovenský premiér České republiky stavil za panem prezidentem v Lánech a poté, co se hodinu věnovali magii pana prezidenta odvezla rychlá, bo byl katatonickej.


Musela to být mocná seance a si myslím, že při tom nechtěně vytočili nějaký ementály, protože to jinak není možný.

Pan prezident je ve špitále a my od Hooka mu přejem, ať to dá. My mu vůbec přejem zdravíčko a aby se věnoval sám sobě a byl opatrnej a do ničeho většího se nepouštěl, protože když začnou bílý myšky dělat tanyny a tanana, je to těžkej okamžik v životě lidským a není úplně nejlepší se rozptylovat tím, koho zase podjebu, že.

A končící předseda Poslanecké sněmovny pan Vondráček se včera pochlubil, že pana prezidenta ve špitále navštívil. Na pokoj ho protáhl pan kancléř Mynář proti všem, protože čte Jiráska.

A prý pan prezident má mozek nabroušený a oko bystré a pokud byste otevřeli jakýkoliv penál, vykoukne na vás pan prezident jako ten nejostřejší krajón a prostě kecy o podivných světech, ve kterých pan prezident momentálně trekuje jsou opravdu jen kecy a deset minut že si vyprávěli vtipy a koukali na žertovná videa a pan prezident dojedl vinnou klobásu s meruňkovejma knedlíkama a zapil to skleničkou láku od znojemských okurek 7 – 9 cm a na každém monitoru, co jich má pan prezident kolem sebe je prý puštěný nějaký kanál a dohromady je těch kanálů sedmadvacet, protože monitoring někoho, kdo je krstným otcom nás všetkých se dramaticky liší od monitoringu kohokoliv jiného.

No, tak hlavně aby se pan prezident z toho dostal. A přejeme mu zdravíčko stejně upřímně, jako mu ho přeje pan Ovčáček, který nás od Hooka baví moc, bo poté, co vyměnil Morální kodex budovatele komunismu za Zdrávas Maria nám přijde skvěle posunutej.

Akorát si myslíme, že tiskového mluvčího prezidenta republiky by měl dělat někdo, kdo když nemá pohromadě všech pět, tak jich má pohromadě aspoň dva, nebo tři.

A pan prezident prý podepsal, že se nová Sněmovna sejde osmého listopadu, což bylo celkem zbytečné, protože by se sešla i bez podpisu.

Navíc by se nemuselo řešit, že podpis je prý zfalšovaný a datum že taky nesedí a ten flek vlevo dole sice je od knedlíku, ale chlupatýho a celý že je to šméčko i když pan předseda Vondráček tvrdí, že má fotografii a video a spolu s ním že na pokoji bylo dvanáct svědků. Rozhněvaných.

Doslechli jsme se, že jeden hipsterský vizualista z Krymský chce celý pokoj včetně postele, monitorů, knedlíků a dalších propriet vytisknout na 3D tiskárně a vozit na valníku po poutích a důvod, proč to ještě není je ten, že mu tiskárna hází chybové hlášení, že na tisknutí takovýho bizáru není stavěná.

On to totiž bizár je. Pan prezident na tom není dvakrát, takže by bylo fajn říct národu, co mu vlastně chybí, jestli zvládne co zvládnout má a pak ho nechat, ať ho z toho doktoři dostanou. To je vše.

Bohužel, hradní Parta brusiče Karhana to vidí jinak.

Jo.

Tačvúd s Gekonem se mě ráno ptali, jestli se pan prezident uzdraví. Jsem jim řekl, že určitě.

A že myslím, že tohle je moment, kdy nás poprvé všechny spojil, protože zdraví by měl člověk přát každýmu.

Dnes bude docela fajn. Podzimně fajn. Myslím, že večer na balkóně dočtu Tajuplný ostrov.

To je zatím vše.

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (23 votes, average: 3,17 out of 5)
Loading...