4.8.2021
Kategorie: Multikulturní soužití

Petice vyzývá k přísnému potrestání olympijského vítěze, který prohlásil, že je švédský Viking

Sdílejte článek:

SLOVANKA

Ve Švédsku – podobně, jako v jiných zemích, které se plně oddaly politice multikulturalismu a postupné islamizace – je jakýkoli odkaz na původní obyvatelstvo, tedy na předky skutečných Švédů – Vikingy – považován za rasismus. Odvolávat se tak na tento původ je pro mnoho Švédů trestuhodné, dnes se totiž za skutečného Švéda považuje kdejaký Somálec či Afghánec, nesoucí si s sebou i svoji nenávistnou ideologii, která je ovšem Švédy plně akceptována.

 

“Miluji svou zemi! Jsem švédský Viking!” křičel anglicky Daniel Ståhl, když o víkendu získal olympijské zlato v hodu diskem. Nyní přichází volání po tom, aby byl potrestán za “rasistický” výrok.

“Slyšet ho vzdát hold krutým a rasistickým Vikingům, éře ve švédských dějinách, na kterou bychom raději zapomněli, cítil jsem se hrozně a necítím žádnou švédskou hrdost a radost z jeho zlaté medaile.”

Přispěvatel dále píše, že Ståhl by měl být “okamžitě” médii vyzván k vysvětlení a omluvě za své chování.
.
“Mnoho lidí ve Švédsku, jak rodilých, tak Novošvédů, pociťuje velké nepohodlí, když se mluví o rohatých oblíbencích krajní pravice.”

Za předkladatelem petice, která vyvolává vášnivou debatu na sociálních sítích, je podpis “Respektujte hodnoty!”

Je zajímavé, že pisateli petice, kterému vadí Vikingové, nevadí muslimové, kteří přinesli do Švédska zejména v posledním desetiletí rekordní kriminalitu ve všech oblastech a z původně nejbezpečnější země udělali jednu z nejnebezpečnějších.

Jde-li o vážně míněnou petici, pak bude zajímavé sledovat, kolik lidí se k tomuto šílenci připojí a bude požadovat exemplární potrestání vítěze, který projevil hrdost na svůj původ. Najde se dostatek Švédů, kteří svůj původ pokládají za ostudný??

Pokud ano, pak se nelze divit rychlosti, jakou se tato země islamizuje. Kdyby si totiž většina Švédů vzpomněla na svůj původ a byla na něj hrdá, dávno by vypráskali muslimskou sebranku ze země a další by si tam nepustili. A nadále by mohli být hrdí na to, že jsou jednou z nejbezpečnějších zemí v Evropě…

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (54 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...