16.7.2021
Kategorie: Multikulturní soužití

Ve Švédsku vznikla nová politická strana, islámská strana. Bude tam vládnout brzy

Sdílejte článek:

ROMAN BEDNÁR

Evropa se svými křesťanskými tradicemi a křesťanskými kostely pod tlakem islámu a globalismu upadá rychle do dekadence apokalyptických rozměrů.

Křesťanské tradice mizí upadají a se vytrácejí a počet křesťanských kostelů klesá.

Islám to jen těší a ten v Evropě sílí a získává stále větší politický vliv. Mnohé z toho se děje v pozadí a pro křesťanskou veřejnost nepozorovaně. Islám má velkou vlastní globální moc – křesťanství ji nemá. To globalisty, kteří chtějí “rozpustit” národy velmi těší, a proto mu radostně podávají ruku.

V západní a severní Evropě narůstá počet stran, které jsou buď čistě islámské nebo projevují vůči islámu mimořádně sympatie.

Nic podobného neexistuje v islámských zemích. Pokud by tam někoho napadlo založit křesťanskou politickou stranu, tak by putoval na mnoho let do vězení a v některých případech na popraviště.

Švédsko patří v posledku k rostoucímu “spolku” těch evropských států, které se mohou “pochlubit” tím, že mají muslimské strany pro muslimy.

Islám nás atakuje a postupně dobývá z jihu, západu, východu a nyní už i ze severu.

Ve středověku to bylo “jen” z východu a z jihu. Evropa tehdy odolala – nyní je o jejím osudu ale už rozhodnuto. Islám je houževnatý a odolný případným odstředivým silám – křesťanská Evropa je vnitřně slaboučká a mnoho jejích křesťanských politiků doslova nahrává islámu a kolaboruje s ním a bohužel platí to i pro část křesťanských teologů a církevních hodnostářů.

Země švédských Vikingů bude již v blízké době postižena etnicko-religiózní změnou paradigmatu.

Jeden švédský Turek Yüksel ukazuje Švédům realitu, kterou nechtějí vidět švédští politici – rychlý společenský a politický vzestup muslimských minorit. Těchto muslimů je 820 000, z toho více než 100 000 Turků. Ti se rozmnožují přímo nezadržitelně, mnohem rychlejším tempem než etničtí Švédi.

Nyní tvoří více než 8 procent obyvatelstva, přičemž někteří experti předpokládají, že do roku 2050 budou tvořit již cca 30,6 procent obyvatelstva Švédska.

Přičemž tu mluvíme jen o těch muslimech, kteří mají legalizován pobyt. Neoficiální zdroje tvrdí, že v zemi žije ilegálně dalších okolo 300 000 muslimů.

Yüksel přišel do Švédska v roce 2001 a o 18 let později založil muslimskou stranu Nyans, která chce mj. dosáhnout, aby zákon trestal tzv. islamofobii a afrofóbii, na které podle něj trpí mnoho křesťanů. Nyans má jasnou představu i o zahraniční politice Švédska – ta má být mírně proevropská a výrazně propalestinská – to znamená, výrazně protiizraelská a proislámská.

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (15 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...