11.4.2021
Kategorie: Multikulturní soužití

Zakladatelka BLM si koupila luxusní vilu v bělošské čtvrti

Sdílejte článek:

SLOVANKA

Jak známo, tak rasisté z BLM na hlásání protibělošského rasismu a organizování demonstrací, které se zvrhávaly v rabování a ničení, měli k dispozici velmi slušné finanční prostředky. Byli velmi štědře podporováni nejen neziskovkami, ale také ze strany různých bohatých mecenášů, včetně Sorose či různých globálních korporací. Globální firma, která nepodpořila slušnou finanční injekcí rasisty z BLM, jako kdyby nebyla…

Patrisse Cullors Los Angeles House

Nicméně – jak se ukazuje – pro zakladatele této násilné bojůvky jde v zásadě hlavně právě o kšeft.

Zakladatelka Black Lives Matter Patrisse Cullorsová koupila farmu o rozloze asi 1000 m2 v luxusní a bílé oblasti kaňonu Topanga u Los Angeles. Cena se podle zpráv dostala na ekvivalent zhruba 30 milionů Kč.

[ad#article_et21]

V roce 2020 obdržela společnost Black Lives Matter dary ve výši v přepočtu téměř 2,5 miliardy Kč, zejména od různých nadnárodních velkých společností. Mnozí se divili, kam ty peníze vlastně šly.

Sedmatřicetiletá zakladatelka Patrisse Cullorsová založila BLM v roce 2013 poté, co George Zimmerman zastřelil Trayvona Martina. Cullorsová se identifikuje jako komunistka a chce zrušit kapitalismus. Je vdaná za Janayu Khana, který spoluzaložil BLM Toronto.

Patrisse Cullors Los Angeles House

Nyní pár získal nový pozemek v luxusní oblasti Topanga Canyon, která se nachází mimo Los Angeles. Pozemek o celkové výměře asi 1000 metrů čtverečních zahrnuje několik budov, včetně penzionu s vlastní koupelnou a kuchyní.

[ad#ad_inarticle21]

Černoši tvoří něco přes 1 procento populace kaňonu Topanga, píše The Good Society. Oblast je popisována jako jedna z nejbělejších oblastí v celé Kalifornii.  Přitom v Kalifornii samotné jsou dnes již celkově běloši menšinou, takže zakladatelka BLM měla spoustu jiných možností, kam jít bydlet mezi své soukmenovce. Najednou bydlení mezi nenáviděnými “rasisty” nevadí??

Patrisse Cullors Los Angeles House

 

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (25 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...