9.10.2020
Kategorie: Multikulturní soužití

VP: Německo: Údajně příkladně integrovaný Afghánec utloukl v přítomnosti dítěte německou expřítelkyni kladivem

Sdílejte článek:

SLOVANKA

Hloupost politiků nebo jen vypočítavost s vědomím, že jim se nemůže nic stát? I přes četné případy znásilnění a vražd rukou hostů kancléřky Merkelové se stále nejen tamní vláda, ale i mnohé jiné evropské vlády snaží tvrdit, že zde existují statisíce, ne-li miliony integrovaných muslimů. Jenže muslim, integrovaný do evropské nemuslimské společnosti, by už nebyl muslimem. Jednalo by se buď od odpadlíka od víry, či se jedná o džihádistu, který právě prochází fází přetvářky, tzv. takíji. Údajně příkladně integrovaný muslim spáchal v tomto případě vraždu ze cti.

Pro státní zastupitelství to byla plánovaná úkladná vražda z pomsty. Soud s Edrisem Z., který letos v  dubnu zabil mladou matku v Auwaldském lese, začal ve středu před lipským krajským soudem. Edris Z., který po celou dobu soudního procesu skrýval tvář za pořadačem, ráno vstoupil do soudní síně pod odhledem čtyř policistů. Před soudní budovou v té době demonstrovalo téměř 100 lidí proti vraždění žen jen kvůli jejich pohlaví.

Afghánec, který emigroval do Německa se svými rodiči v roce 1995, se beze slova posadil vedle svých právníků. V roce 2006 označil bývalý saský předseda vlády Georg Milbradt (75, Křesťanská demokratická unie) obviněného za „velvyslance Saska“ jako ukázkový příklad úspěšné integrace a v roce 2015 mu udělil německé občanství.

Jak se vražda odehrála? Ráno 8. dubna se vydala Myriam Z. (37 let) se svojí ještě ani ne tříměsíční dcerou Avou na procházku do jižního Auwaldského lesa. Podle obžaloby tam byl ve stejnou dobu také Edris Z. Ne náhodou. Měl v batohu kladivo a v hlavě plán, že zabije člověka.

Edris a Myriam kdysi tvořili pár. Oba pracovali jako sociální pracovníci na oddělení pomoci uprchlíkům. Mladý Afghánec nikdy nepřekonal skutečnost, že od něj žena nakonec odešla. Podle vyšetřování Edris Z. od té doby neustále svoji bývalou přítelkyni pronásledoval.

Už v srpnu 2018, když viděl Edris Z. Myriam ve společnosti jiného muže, na svého soka v lásce zaútočil. Obžaloba zmiňuje, že útok byl velmi divoký a násilný, přičemž obviněný napadeného kousal a také se údajně pokusil vypíchnout mu oči. Oběť utrpěla těžká poranění očních bulev, kousance po celém těle a také mu chyběl kus ucha.

Myriam poté nahlásila pronásledovatele na policii a prostřednictvím zákona o ochraně proti násilí byl Edrisovi Z. udělen zákaz přiblížení k bývalé přítelkyni. Zřejmě právě toto byl její rozsudek smrti. V obvinění z vraždy obžaloba předpokládá, že Edris Z. zabil svji bývalou přítelkyni, aby ji potrestal za oznámení policii. Pachatel přistoupil k mladé matce zezadu a rozbil jí lebku kladivem.

Když Myriam padla na zem, ležela na svém dítěti tak, aby jej ochránila, ale nemohla tak chránit sama sebe. Obviněný ji údajně nadále tloukl kladivem, i když ležela na zemi. Zasadil jí nejméně deset úderů, z toho čtyři do hlavy. Dva dny po násilném zločinu Myriam těžkým zraněním podlehla v nemocnici. Soud bude pokračovat příští středu.

V tomto případě se jednalo o typickou vraždu ze cti, ale také další případ, který by měl být ponaučením pro všechny sluníčkářky, které si myslí, že muslim je ideální partner. Co mne ovšem zaráží je fakt, že pachatel nebyl odsouzen už dříve, za napadení svého “soka v lásce”, protože podle všeho se jednalo už tehdy o velmi násilný útok.

Dalším zajímavým faktem je to, že byl dlouhodobě předkládán jako příkladný případ perfektní integrace. Není to totiž poprvé, kdy se podobně projevil takovýto “příkladně integrovaný” muslim. To ovšem pouze ukazuje, že jsou muslimové skutečnými mistry přetvářky.

Ostatně, pro příklad ani nemusíme chodit do zahraničí. Stačí připomenout i u nás před časem odsouzeného Samera Shehadeha, jehož v téže době, kdy posílal peníze sesterské organizaci Al Kajdy a vyzbrojoval svého bratra a švagrovou, aby mohli odcestovat do Sýrie bojovat za nastolení chalífátu, předváděla naše veřejnoprávní média coby perfektně integrovaného muslima.

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (27 votes, average: 4,70 out of 5)
Loading...