21.9.2020
Kategorie: Politika

Nový ministr zdravotnictví: Ideál všech svědků covidových

Sdílejte článek:

SLOVANKA

Dalo se to čekat. Jinými slovy to okomentovat nelze, neboť tušení, že právě Prymula bude novým ministrem zdravotnictví jsme měla už dávno. Přiznám se, že jsem čekala, že ho na tento post dosadí mnohem dříve, už někdy koncem jara. Když dnes oznámil Vojtěch svoji rezignaci, tak mne to tedy ani neudivilo a první, co mne napadlo bylo, že už tam toho Prymulu dotlačit prostě potřebují. Kdo? Třeba ten, pro koho dlouhé roky pracoval, jemuž právě v naší zemi pomáhá udržovat dostatečnou paniku.

Prymula si již v červnu založil živnost na výrobu zdravotnických prostředků a tvrdí, že ji neprovozuje. To by se dalo akceptovat v případě, že by tu firmu měl již roky. Ale skutečně je někdo tak tupý, aby uvěřil, že firma, založená v červnu 2020, byla založena jen proto, aby nic neprodukovala? Proč si zakládat jakoukoli živnost, pokud v ní nehodlám podnikat? To je přece holý nesmysl.

Nyní tedy máme ministra zdravotnictví v takovém střetu zájmů, v jakém snad žádný ministr nikdy nebyl. A to o to spíš, že má na základě již v květnu schváleného zákona v současné době ministr zdravotnictví poměrně značnou pravomoc, například může vyhlásit nouzový stav. Pokud si k tomu přidáme nově navrženou ústavní změnu, která by měla zajistit možnost zavádění totalitních praktik ze strany ministerstva vnitra, potažmo tedy Hamáčka, který má navíc vést krizový štáb, pak zde máme přímo výbušnou kombinaci sociopatů na nejvyšších postech.

Připomínám také, že Prymula je v současné době poměrně velkým zastáncem co největších restrikcí a velkým podporovatelem plošného očkování, což ovšem není vzhledem k jeho minulému profesnímu působení nic podivného. 

Jak jsem upozornila v nedávném článku, tak současný podporovatel roušek Prymula ještě 11 let nazpět tvrdil, že roušky spíš škodí, než pomáhají. Nyní, když potřebuje donutit nosit na hubě hadr celý národ ideálně i na spaní, aby šly roušky na odbyt, otočil jako korouhvička, což ovšem panikářům, kteří by chodili nejraději ve skafandrech, zcela zřejmě nevadí. Ale – vážení panikáři, neříká se snad “první slovo platí”?

Mám tomu tedy rozumět tak, že před jedenácti lety byly roušky škodlivý nesmysl, přičemž nyní už se nějakým zázrakem stalo, že pomáhají? Vy tomu co říká tento papoušek WHO, která také tvrdí to, co se právě hodí, věříte? Pro jistou znovu cituji z 11  let starého rozhovoru:

Před nošením roušek varuje i šéf České vakcinologické společnosti Roman Prymula. “Je to nesmysl. Naopak manipulace s rouškami vede k většímu riziku – ulpí na ní bacily a ty se při jejím sundávání snáze dostanou na ruce,” vzkázal Prymula.

Komu tedy věřit? Novému ministru zdravotnictví, jehož názory jsou flexibilní jako guma nebo jeho oponentům, kteří názory nemění, avšak jsou umlčováni?? Oponentům, kteří na panice – na rozdíl od Prymuly – nikterak nevydělávají? Jak je vůbec možné, že se dává slovo jen jedné straně “odborníků” a zcela se umlčují názory těch, kteří hovoří úplně jinak? Těch, co říkají, že se jedná o čisté politikum? O zcela účelově vyvolávanou paniku? Ti se ovšem nehodí do krámu.

Takže nadále budeme my, podobně jako občané ostatních zemí, kde je panika záměrně gradována, denně bombardováni katastrofickými scénáři a čísly, která se stále nemohou rovnat počtům nakažených u každé epidemie chřipky. Jen při chřipce se nikdy nedělala plošná opatření, vždy se chránily jen ohrožené skupiny, ale i tak v souvislosti s chřipkou při každé epidemii zemřelo okolo 2 tisícovek lidí, aniž by se dělala panika a nosily roušky. A to nehovořím o jiných, mnohem závažnějších nemocech. Zakazuje snad někdo třeba pesticidy, způsobující rakovinu?

Věřím, že instalace Prymuly na post ministra zdravotnictví byla předem plánována. Nikdo nevidí do zákulisí, ale – a nyní to považujte skutečně jen za moji spekulaci – vše, co vidíme, včetně výměny ministra, může být jedním velkým, předem připraveným divadlem.

Podobně, jako je divadlem celosvětová koronapanika. Panika, kterou nechce nikdo zastavit a nezastaví ji dokonce ani oficiální údaje z USA, které potvrzují, že 94% udávaných úmrtí na COVID-19 nezapříčinil COVID-19, ale něco zcela jiného (jako oběti COVIDU jsou uváděny i oběti sebevražd nebo dopravních nehod).

Panika dlouho předem plánovaná těmi, kdo řídí celou planetu, jak potvrzuje i toto video:

Mimochodem, stále čekám na odpověď na můj dotaz, který jsem nedávno vyslala směrem ke svědkům kovidovým, kteří chodí s rouškou i na WC. Takže vážení, opět se ptám:

“Jak je možné, že v Německu proběhly mohutné demonstrace a to na přelomu července a srpna a druhá před třemi týdny, aniž by byly přeplněné německé nemocnice? Jak je možné, že Němci nesbírali mrtvoly po ulicích tak, jak by tomu dle vašich názorů být mělo?? Demonstrace proti koronafašismu byly BEZ ROUŠEK  a zúčastnily se jich statisíce, v případě poslední prý dokonce milion lidí, bez nějakých dvoumetrových rozestupů!”

Odpoví mi konečně někdo???

Všem svědkům covidovým posílám na závěr jedno poučné video, které vysvětlí velmi polopatisticky i osobám s obzvlášť dlouhým vedením to, o čem píšu výše; tedy jak se počítají počty mrtvých “s covidem”. Praxe z USA je uplatňována po celém panikařícím světě, tedy i u nás:

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (31 votes, average: 4,35 out of 5)
Loading...