26.8.2020
Kategorie: Společnost

Desitky mrtvych zme vylečili

Sdílejte článek:

LADISLAV VĚTVIČKA

VETVICKATak už je to měsic, co česky doktor vylečil sebe, svoje děcko a desitky mrtvych duchodcu. Nema sice take velke zasluhy jak slovensky premijer česke vlady, kery vylečil už tisice mrtvych, ale aji desitky su dobre.

Když už teda mame ten lek na koronamaras, o kerem sem celkem spravně předpokladal, že neni v zajmu farmakolichvařu, aby se o něm psalo, myslel sem si, že to jakysik doktor pojme za svoju povinnost a vyleči dalši mrtve. Ja teda, kdyby muj dědek s babku ochořeli, tak bysem hned byl byval valil do lekarni v pasaži Dukla, po cestě bysem dal ze dvě pivka v Moravě, kupil bysem ten lek a vylečil dědka s babku, ať už to je ověřene anebo ni.

Anebo kdybysem byl šefem teho Alc-hajmr centra, tuž všem bych to naordynoval a zachranil dalši desitky mrtvych. Ale asi to neni třeba, bo ti nakaženi se vylečili tak jako tak.

A tak dal nas režimni medyja zasobuju dalšima zbytečnyma poplašnyma zpravama o tym, že zas přibyl největši počet nakaženychNo a kurva co?

Tuž enem si připomeňme vyvoj informace o leku na koronu, kery už davno mame, ale bojime se o tym mluvit:

– už v březnu ho doporučoval prof. Beran

– v dubnu rozeslal lekařum dr. Šmucler mail tohoto zněni: “…mnozí jste telefonovali a mailovali ohledně isoprinosinu jako možného zásadního léku a prevence COVID 19. Posíláme informaci všem a dáváme na web materiál od prof. Jiřího Berana. Na straně druhé – tento lék mi nasadili před lety při viróze a měl jsem těžkou alergickou reakci. Po několika letech s tím, že to byla asi náhoda, mi ho dali znovu a málem jsem to nepřežil. Kdo jste tedy alergici, ale raději všichni, poraďte se se svým lékařem. Nepožívejte jen tak poměrně silně působící látku, aby nebyl průšvih. Děkuji.

– v červnu před lekem varoval dr. Svoboda, nasledně ho opět doporučuje prof. Beran

A pak se v tym vyznejte.

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (21 votes, average: 4,71 out of 5)
Loading...
1 komentář