28.7.2020
Kategorie: Politika

Volit nebudou!

Sdílejte článek:

MILENA DOUŠKOVÁ

Volit prostě nebudou. Zabránění hlasování lidem v karanténě je prasárna a nebezpečný politický nástroj ovlivňování a manipulace voleb. Tohle se má dít v Moravsko-Slezském kraji.

Hamáček v Partii koktal jak malý kluk a na otázku jak to bude s volbami a proč lidé v karanténě nemohou volit se jen debilně vymlouval. Vlastně celá vláda mě v poslední době sere čím dál tím víc. Už mne nebaví slušnost a korektnost. Většina politiků potřebuje profackovat nebo něco horšího, ale to nemůžu napsat, protože svoboda slova začíná scípat úbytě. Přesto se pouštím na tenký led, protože nikdo, kdo má v hlavě rozum a v srdci cit, nemůže držet hubu a krok.

Česká vláda chce tímto svým krokem pořádně ovlivnit podzimní volby a zamíchat kartami. Má se volit i do Senátu a protože tam je volební účast skoro mizivá, tak třeba tam nepůjde nikdo a senátoři si prodlouží svůj mandát o další roky a svoje kasičky o další pořádné výplaty a odměny za to nic nedělání.

Možná zrovna kvůli volbám nám to viry cílevědomě létají nad Slezskem a záludně si vyhledávají horníky, protože ti už mají všeho plné zuby. Jste nepohodlní? Je šance že bude volit strany které vadí? Tak se prostě a jednoduše zmanipulují volby. Tohle by si dříve nikdo k voličům nedovolil. Naopak prosili nás o každý hlas a najednou chtějí zavírat města, kraje a nastrkat co nejvíce buřičů do karantény. Seďte tam na zadku, na volby nemáte nárok.

Nebudou moci se dostavit do volební místnosti, nebude jim dovoleno hlasovat na místě, ale nepřijde za nimi domů ani volební komise s urnou. Volit prostě nebudou. Zabránění hlasování lidem v karanténě je prasárna a nebezpečný politický nástroj ovlivňování a manipulace voleb. Tohle se má dít v Moravsko-Slezském kraji. Proto člověka hned napadne, proč si Covid vybral tradiční voliče komunistů, možná SPD a jiné strany které by měly být zničeny jak kdysi Sládkovi republikáni. Taková je pravda. Už se bojí, co ukážou tyhle volby, protože pak se mohou těšit na velké volby příští rok, kdy jim všem bude hořet koudel u zadku.

P.S. Milí voliči, tak co, dáme jim to sežrat? Tak co Moravané a Slezané, necháme je, aby nás šikanovali?

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (16 votes, average: 4,75 out of 5)
Loading...