10.11.2014
Kategorie: Společnost

Mediální štvanice, zákeřná kampaň

Sdílejte článek:

KAREL ÁBELOVSKÝ 10|11|2014

… a podobné výrazy slyšíme od stoupenců  a zastánců Milouše Zemana. Čemu se kdo diví, ne nadarmo se přeci říká, že čím kdo zachází, tím také schází.

 

Zeman se stal prezidentem republiky na základě jednoznačně lživé, nenávistné, demagogické, populistické a vskutku zákeřné kampaně. Stal se prezidentem na základě mediální štvanice svých oponentů, kterou on a jeho příznivci bezostyšně rozpoutali na všech frontách. A není to “můj” prezident, psal jsem o tom už před i po jeho zvolení. Byla a je to ta nejhorší volba, jakou český občan měl a mohl mít, pominuli tedy doby minulé, kterých je ovšem produktem. Dnes se jen potvrzují moje slova a předpoklady. Ta ovšem nejsou tak důležitá, potvrzují se především slova lidí, kteří toho pána dobře znali a znají.

 

[ad#hornisiroka]

 

Předseda SPO Zemanovci, pan Veleba vypadá jako slušný člověk, ale mluví o štvanici, o zákeřné mediální kampani a podobně. Kde byl, když Zeman kandidoval a choval se tak, jak se choval? Proč mu neporadil, že se mu jeho chování může vrátit jako bumerang? Jaký div, že jeho hulvátské chování, jeho egocentrismus a sprostota nesou takové ovoce, jaké nesou? Může se tomu divit jen pokrytec nebo naprostý hlupák. Případně nekritický příznivec či kamarád. Záměrně nepíši přítel, skutečný přítel by mu totiž řekl pravdu. Ovšem skutečných přátel je vždy jako šafránu, obzvláště při jisté letoře či nátuře.

 

ZEMANVELEBA

 

Smutný pohled naskýtá nejvyšší představitel státu, vidící sebe sama jako nejchytřejšího a nejosvícenějšího z moudrých, málem jako svatého. A bohužel stavějícího svůj úspěch v “první přímé” volbě (to prosím podtrhnout) na piedestal “všemocnosti a neomylnosti”, přestože mu zcela evidentně čouhá “sláma z bot a trousí za sebou lejna”. Blahoslavený lid této země si ho sám zvolil do svého čela a nyní po právu sklízí, co zasel. Je těžké a marné říci cokoliv jiného. Snahy omlouvat zmíněnou realitu a nesporná fakta čímkoliv jiným než nemoudrostí, pramenící navíc pouze z pocitu vlastní spoluúčasti, tedy lidově řečeno “z másla na hlavě”, jsou více než co jiného, pouze směšné a ubohé.

 
 
ZDROJ: Karel Ábelovský

 

[ad#velkadolni]

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (10 votes, average: 3,00 out of 5)
Loading...