16.4.2020
Kategorie: Multikulturní soužití

Z blogu Vox Populi: Aktivisté z AI, co kdyby si každý z vás vzal pod patronát jednu cikánskou rodinu?

Sdílejte článek:

SLOVANKA

Vážení aktivisté z Amnesty International, podvratné neziskovky, která je velmi štědře dotována od toho, aby svým neutuchajícím aktivismem ve prospěch už tak velmi protěžovaných menšin dnes a denně agitovala za jejich další výhody, mám pro vás zcela jistě velmi ojedinělou výzvu. A doufám, že se k ní připojí i další lidé, náležející k většinové společnosti toho kterého státu.

Vy, aktivisté přisátí na penězovodech z pofiderních zdrojů či z dotací národních vlád, případně EU, vy, dotovaní z daní většinové populace, proti které brojíte, ukažte nám v praxi, jak velkými altruisty jste! Než dojdu k meritu své výzvy, nejprve odbočím k Vaší zprávě, kterou dnes vydala ČTK. Na základě této zprávy je v ČR cikánská minorita vysoce diskriminovanou. Konkrétně cituji ze zprávy AI:

V Česku jsou nadále diskriminováni Romové, a to zejména v oblasti bydlení a vzdělávání. AI kritizuje také vládní návrhy týkající se dávek na bydlení, které mohou pro část obyvatelstva představovat riziko bezdomovectví. V České republice jsou podle AI kromě Romů vystaveni diskriminačním projevům také migranti.

Takže (ne)vážení aktivisté z AI. Romská komunita nikdy nebyla a není diskriminovaná. Nikde v ČR neexistuje cikánský bezdomovec, neboť stát daruje cikánům za vybydlené byty nové. Mezi bezdomovci najdete výhradně zástupce majority, která se o sebe musí postarat sama a to jakýmkoli způsobem. Pokud je zde tedy někdo diskriminován, pak je to výhradně majorita.

K separaci cikánů ve školách dochází z jednoho prostého důvodu. Vláda sice v rámci projevení servility Bruselu přišla se škodlivou inkluzí a cikány, kteří byli do té doby separováni, přemístila do běžných škol. Nicméně na inkriminovaných školách začala z jejich strany šikana (osobně takový příklad znám), velmi se snížila kvalita výuky, neboť bylo nutno se přizpůsobit jejich tempu, pokud už se tedy občas tito žáci uráčí do školy přijít. Na nedaleké škole například zdemolovala jedna podobná inkludovaná početná tlupa sociální zařízení.

Přirozenou reakcí rodičů většinové společnosti je pak to, že si dítě převedou na školu, která se škodlivé inkluzi nějakým zázrakem vyhnula. Mnozí rodiče dokonce raději zaplatí školu soukromou a uskrovní se, jen aby dítě nemuselo s těmito potomky nepřizpůsobivého etnika chodit do školy. Tím tedy došlo k opětovné přirozené separaci. Tu jste ale zavinili vy!!! Bylo předem jasné, jak projekt škodlivé inkluze dopadne.

Tolik tedy k “diskriminaci” cikánů v oblasti bydlení a školství, o které se zmiňujete. Dále cituji ze zprávy:

Mnoho českých měst vyhlásilo takzvané zóny “se zvýšeným výskytem sociálně nežádoucích jevů”, které jejich obyvatelům brání pobírat některé příplatky na bydlení. Výbor OSN pro odstranění rasové diskriminace (CERD) označil tuto praxi za diskriminační, neboť dopadá především na oblasti s významnou romskou populací.

To myslíte vážně? Chápete vůbec, že jste si nyní sami takzvaně “nas*ali do huby”? Nezlobte se, ale jinak to nazvat neumím. Ty oblasti s výskytem nežádoucích sociálních jevů byly vybrány ne s ohledem na konkrétní etnikum, ale s tím ohledem, že zde žili dlouholetí parazité na dávkách, kteří přidělené byty demolovali a neustále obtěžovali okolí. Vidíte snad kdekoli zmínku o jakémkoli konkrétním etniku? Ne. Nikdo přece ale nemůže za to, že ty zdevastované domy a byty má na svědomí právě vámi protěžované romské etnikum!!  Pokud by se takto chovali bílí, pak by se s nimi jednalo úplně stejně, ne-li hůř!!! Jenže ti se tak většinově nechovají. Čímpak to asi bude??

Myslíte, že takto vypadá sídliště, kde žije majorita?? Kdo asi za ten bordel a vybydlené domy může???

Nevypovídá pak tedy jisté chování cosi právě o daném etniku? O etniku, které se většinově nedokázalo nikde v Evropě integrovat ani za dlouhá staletí?

Ještě malá poznámka k migrantům. Tou diskriminací myslíte fakt, že na základě lživých informací o věku byl před časem proveden kostní test pěti Afgháncům, kteří tvrdili, že jim je 16-17 let, přičemž po testu se zjistilo, že jim je kolem 27-30 let?? Ty migranty, jichž se posléze ujal Rozumek ze stejně škodlivé promigrační neziskovky, aby výsledky kostních testů napadl a snažil se tyto pravděpodobné džihádisty legalizovat na území ČR? Diskriminací je tedy to, že si někdo na základě pochybností dovolil udělat u pěti nelegálních vetřelců bez dokladů kostní test, který celkem přesně určuje skutečný věk?

A na závěr bych se vrátila ke svojí výzvě. Žádám všechny zaměstnance velmi bohatě dotované Amnesty International, aby u sebe doma každý z nich ubytoval jednu rodinu z některé z tzv. “vyloučených lokalit”. Nebo ještě lépe – nastěhujte se vedle nich třeba jen na půl roku. A pak teprve pište nějaké zprávy. Ostatně myslím, že to by mělo být povinností všech podobných dobře placených aktivistů.

A ještě malá poznámka na konec, aby bylo vidět, že nejsem prvoplánově předpojatá. Se závěrem zprávy, kde kritizujete ČR za dodávky zbraní Saúdské Arábii, které pak tato země používá na vyvražďování části Jemenců, se mohu plně ztotožnit. Nicméně vše ostatní je ukázka bezbřehého tupého aktivismu, založeného na lžích či překrucování pravdy.

 

Redakce
Sledujte PP

Sdílejte článek:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (37 votes, average: 4,78 out of 5)
Loading...